evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Par čevljev, ki jih moraš imeti

21. 4. 2016; 06.00
Avtor: K.M.
Untitled
Detajli in urbani slog.

Mehkoba usnja vrhunske kakovosti ter elegantni detajli na supergah in sandalah zapovedujejo, da je obutev Tosca Blu pravi »must have« kos pomladi za vsako dekle. Kolekcija prinaša bogato paleto barv in materialov, kot so tkanine, všite v usnje, leseni podplati in zadrge iz gume.

Vsak kos izžareva retro duha sedemdesetih – kombinacija mehkih barv in usnjenih detajlov je idealna za modne dnevne kombinacije, medtem ko bodo drzni kosi v kombinaciji z bleščicami in v urbanem slogu začinili vsak večerni styling. Neskončni glamur in izvirnost vsakega modela zagotavljata popolnoma sodoben in prefinjen videz ob vsaki priložnosti.

Novost kolekcije je elegantna kombinacija športne funkcionalnosti in ženske elegance – obutev s skrito platformo zagotavlja udoben in neboleč korak ves dan. Ravno to, kar je v tem trenutku najbolj modno in najbolj priljubljeno. 

Če si zagovornica večne elegance Tosca Blu, te XYZ Premium Fashion Store med 21. in 24. aprilom 2016 vabi, da si ogledaš ekskluzivno ponudbo priljubljene italijanske blagovne znamke in hkrati poiščš svoj idealni par obutve iz najboljšega usnja.

prejšnji članek
Obleci se primerno
Obsedena!
Obleci se primerno
naslednji članek
To je film, ki ga ne boš gledala
Obsedena!
To je film, ki ga ne boš gledala
Preberite tudi