sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Želiš mat učinek na svojih ustnicah?

19. 6. 2016; 10.22
Avtor: K.M.
cara
Preizkusi to novost!

V letošnji sezoni so zelo priljubljena mat rdečila za ustnice. ''Ustnice prekrite s kančkom čiste barve,'' je bila najmočnejša makeup izjava vseh časov in sedaj se rdečilo, ki za to izjavo skriva, vrača z velikim korakom. 



Rouge pur couture The mats se vrača s paleto štiri uporniških odtenkov. Vsak je obogaten z rokovskim mat finišem, ki ustnicam podari učinek usnja in poskrbi za dinamičen rezultat. Skrivajo se v zlatem ohišju, ki spominja na visoko modo in nosi podpis YSL Cassandre, kar znova pooseblja prestiž rokenrola. Gre za makeup dejanje za povečanje samozavesti s priokusom visoke mode.

Prevratniško in intenzivno; teksture za izdelke za matiranje ustnic igrajo glavno vlogo v svetovni predstavi ličil. To seveda ne preseneča. Nežen, skoraj usnjen finiš poudari udarno barvo ustnic z divjim, čutnim in zloglasnim slogom. Drzen, čaroben in neskončno privlačen, ponuja natančno barvo za ustnice z inovativno močjo pigmentov.



Napredna formula
Obstojna moč, barva, ki se splača, in gladek nanos. ROUGE PUR COUTURE THE MATS razkriva resnični matiran finiš z izjemnim udobjem. Popolna kombinacija ostre barve in žametne teksture v obogateni formuli za žameten učinek finiša. Paleta ROUGE PUR COUTURE THE MATS ovije ustnice v provokacijo z barvo, združeno z drzno rokovsko teksturo.
''Matirani finiši na ustnicah so trenutno zelo moderni. Poleg samih modnih zapovedi so tako moderni tudi zato, ker predstavljajo sproščen, preprost in hiter način za doseganje izjemno prestižnega, rahlo uporniškega videza,'' je povedal Lloyd Simmonds, kreativni direktor ličenja pri YSL Beauté

Eksplozija bogastva barv 
Štirje novi odtenki rdečil za ustnice, ki dopolnjujejo paleto šestih že obstoječih rdečil, se ponašajo z intenzivnimi pigmenti, ki zagotavljajo videz rokovske zvezde. To so upornice v obliki rdečila za ustnice, združene v promocijsko podobo Care Delevingne. Kdo bi bolje utelesil neuklonljiv rokovski duh YSL Beauté?


prejšnji članek
Izdal, zakaj sta se v resnici razšla
Obsedena!
Izdal, zakaj sta se v resnici razšla
naslednji članek
So to TOP sandali letošnjega poletja?
Lepotičenje
So to TOP sandali letošnjega poletja?
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija