sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Nakit, ki se mu ne boš mogla upreti

3. 11. 2016; 06.37
Avtor: K.M.
Unode50_SS16_07_1120_G
Za popestritev vsakega tvojega videza.

Tvoj videz dneva tvorijo različne kombinacije. Od tega, kakšno oblačilo si izbrala, pričeske, uporaba oziroma neuporaba ličil, celi tvoje razpoloženje tvori tvoj končni videz. Piko na i pa da zagotovo moden nakit, ki lahko celotno zgodbo še kako dobro zaključi. Kaj pa če bi imela nakit, ki bi se prilagal vsem videzom, bi izstopal v vsaki situaciji in te naredil edinstveno? 

Od meseca maja dalje je tudi v Sloveniji na voljo edinstvena znamka nakita Unode50, ki že dvajset let slovi po unikatnem in drznem nakitu, ki zagotovo pristaja prav vsakemu modnemu stilu. Kolekcija, ki sloni na posrebrenem kovinskem nakitu je polna nakita, okrašenega s kamni, »choker« ogrlic, »earcuff« uhanov, opaznih in pregibnih prstanov ter drugih izvirnih stvaritev. 

Izrazita ustvarjalnost, edinstven slog in drzni duh oblikujejo drugačno znamko. Pristen pečat UNOde50 izžareva izvirnost v vsaki stvaritvi. Vsem kosom je skupna drznost, pozornost do detajlov in ekskluziven DNK, zaradi katerega je blagovna znamka edinstvena in drugačna. K temu veliko pripomore tudi ročna izdelava, ki je eden od temeljnih stebrov filozofije UNOde50. Razvoj posameznega vzorca je edinstven proces v današnjem svetu nakita. Za celoten postopek – od začetne skice do dokončanega kosa – so odgovorni strokovnjaki v delavnicah v Madridu (Španija), kjer se nahaja sedež podjetja. Skupna lastnost vseh izdelkov je uporaba kovinske zlitine, ki omogoča realizacijo ekskluzivnih dizajnov, ter jim daje značilno teksturo ročne izdelave. Po oblikovanju so kosi posrebreni (15 mikronov) ali pozlačeni (3 mikroni) ter podvrženi temeljitemu nadzoru kakovosti.






UNOde50 je ime, ki je pred dvajsetimi leti kazalo na to, da je v vsaki kolekciji izdelanih le 50 kosov. Sedaj pa je ostalo kot opomnik, da sta že od prvega dne kakovost in izvirnost vsakega kosa njihova prioriteta. Podjetje je še naprej zavezano ekskluzivnosti s svojo »omejeno izdajo« 50 kosov v vsaki kolekciji. Sedaj pa je po modnih prestolnicah, kot so Madrid, Barcelona, Milano, Rim, London, Tokio in Moskva, na vrsti tudi Ljubljana. 



prejšnji članek
Charlie Puth predstavil čustveni videospot
Obsedena!
Charlie Puth predstavil čustveni videospot
naslednji članek
Tole je popoln načrt za uspeh!
Moj life
Tole je popoln načrt za uspeh!
Preberite tudi