boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Veliko modno sodelovanje

26. 5. 2016; 12.27
Avtor: K.M.
hmprod2
H&M bo sodeloval s še enim modnim velikanom.

Priljubljena modna hiša H&M, ki je že vrsto let med najbolj priljublenimi tudi v Sloveniji, saj resnično poskrbi za različne modne okzse, je včeraj naznanila še eno veliko modno sodelovanje. Le-to bo na trgovskih policah po celem svetu na voljo novembra. Te zanima, katero vrhunsko znamko boš lahko dobila v H&M verziji?

Modna hiša H&M je v zadnjih letih sodelovala s kar nekaj velikimi modnimi imeni. Sedaj pa je napovedala, da se bo v letošnjem letu povezala s francosko modno znamko Kenzo, ki jo je leta 1970 ustanovil Japonec, Kenzo Takada, ki je v Pariz prišel z željo po uspehu v svetu mode. Znamka je znana po uporabi tradicionalnega japonskega stila in evropske visoke mode.

''Resnično želimo povedati zgodbo znamke in nas. Skupaj z modno hišo H&M bomo povabili vse stranke in oboževalce v pravi Kenzo svet,'' je o sodelovanju povedal Humberto Leon, kreativni direktor Kenza.

Ann-Sofie Johansson, kreativna svetovalka pri H&M pa je dodala, da ne dvomi, da jim bo uspelo: ''Komaj čakamo, da z vsemi delimo skupni svet Kenza in H&M-a, z vso kreativnostjo, zabavo in ljubeznijo do mode.''

Tudi mi že komaj čakamo na to kolekcijo, ki bo v prodajalnah na voljo od 3. novembra dalje.

prejšnji članek
Jutri je čas za veliki finale
Moj life
Jutri je čas za veliki finale
naslednji članek
Vroči dnevi so kot nalašč za ta trend
Lepotičenje
Vroči dnevi so kot nalašč za ta trend
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija