boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Hit letošnjega poletja

23. 6. 2016; 02.03
Avtor: K.M.
borboleta2
Poletje je čas za zapestnice

Poletni modni videz lahko najbolje popestri z izborom primernih modnih dodatkov. Med njih seveda spadajo tudi zapestnice, tako imenovani arm candy dodatki, ki so lahko ena izmed tvojih najbolj modnih izjav. 



Včasih je dovolj že preprost trakec popestren z zanimivim obeskom, ali pa si bolj drzna in tvoja roka postane pravi razstavni prostor za najrazličnejše zapestnice. En izmed priljubljenih znamk, ki ti lahko omogočijo številne kombinacije, prihaja iz sosednje Hrvaške. Gre za Borboleto, znamko zapestnic, znanih po svilenih barvnih trakci in barvnih metuljih, s katerimi se je zgodba tudi pričela. Kmalu za tem je Borboleta predstavila različne barvne kombinacije svilenih trakcev z obeski v oblikah zvezde, srca, križa, štiriperesne deteljice in metulja. Danes ponudbo Borbolete sestavljajo kolekcije Classic, Candy, Silver Edition, Love Letters in Feather and Wings. K vsaki zapestnici je priložen citat iz filma, umetnosti ali literature, ki se je dotaknil naših življenj. Ta poteza le še utrjuje poslanstvo znamke Borboleta, ki jo vodi ideja, da je vsak dan poseben, če le narediš nekaj posebnega zase in za svoje ljubljene. 



Priljubljene zapestnice so sedaj na voljo tudi v modni hiši Ikona v središču Ljubljane. Na uradni predstavitvi je zbrane modne navdušenke pozdravila predstavnica znamke v Sloveniji, Mira Dedić. Maja Bulc, obraz znamke, pa je razkrila, da se je kot ženska, ki modo spremlja že vse življenje, v nakit Borboleta v trenutku zaljubila med brskanjem po spletu in namignila, da se izvrstno poda k vsem kombinacijam – športnim in ležernim, ženstvenim in elegantnim.

Oglej si kolekcijo in si izberi svoj modni nakit letošnjega poletja.


prejšnji članek
Ne odlašaj s prijavo!
Lepotičenje
Ne odlašaj s prijavo!
naslednji članek
Nenavaden trend poslikave nohtov
Lepotičenje
Nenavaden trend poslikave nohtov
Preberite tudi