sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Želiš biti idealno zagorela?

5. 6. 2016; 02.10
Avtor: K.M.
soncenje
Tako ti bo uspelo!

Je tvoj največji poletni cilj, povezan z videzom in lepoto, ta, da pridobiš čim bolj zagorelo, predvsem enakomerno zagorelo, polt? Nikakor ne veš, kako bi ti kaj takega sploh lahko uspelo? Morda ti pri tem lahko pomaga izbor pravilnih preparatov. Globinsko vlaženje, kompaktni puder in zadostna količina kreme za sončenje so osnova dobrega poletnega ličenja.

Izogni se nanosu podlage na »golo« kožo, zato pod podlago vedno uporabi serum ali kremo. AQUALIA THERMAL MOČAN SERUM ZA VSE TIPE KOŽE dinamično vlaži izsušena področja zahvaljujoč enakomerni porazdelitvi vode po celotnem območju obraza, s čimer zagotavlja dolgotrajno vlaženje, ki traja do 24 ur. Serum vsebuje 10 % termalne vode Vichy in hialuronsko kislino.

Če svojo kožo izpostavljaš soncu, jo obvezno pravilno zaščiti. Dobra izbira so tonirane ali BB kreme z visokim faktorjem s katerimi zaščitiš kožo pred škodljivimi sončnimi žarki in obenem prekriješ drobne nepravilnosti ter dosežeš videz enakomerne polti. Preizkusi Idéal Soleil BB žametno kremo za obraz s SPF 50+

Puder v kamnu je odličen zaveznik deklet z mešano ali mastno kožo obraza. Rahlo ga vtapkaj po tistih delih obraza, kjer se ti lahko pojavi lesk, nato ga vstavi v torbico in ga vzemi s seboj za vse popravke čez dan. Bleščeč, osončen videz lahko dosežeš s TEINT IDÉAL KOMPAKTNIM PUDROM v prahu za vse tipe kože, ki izravnava in popravlja polt ter zagotavlja sijoč in naraven videz kože. Na voljo je v dveh odtenkih in vsebuje biserne delce za takojšnji sijaj ter lahka olja za enostaven nanos in doseganje žametnega učinka na površini kože.



Svoj idealni poletni videz zaključi z mineralizirano termalno vodo Vichy, ki dokazano učvrsti, obnovi in okrepi kožo. Uporaba termalne vode je pomemben korak v vsakodnevni lepotni rutini – hkrati krepi, pomirja in obnavlja kožo. Edinstvena mešanica 15 redkih mineralov nudi učinkovitost in udobje. Lahko jo uporabljaš samostojno kot pomirjujoč korak po čiščenju obraza, za fiksiranje nege/ličila ali kot prijetno osvežitev za občutljivo kožo. Njena formulacija je naravna in je ni mogoče znanstveno reproducirati.

To so pripomočki, ki ti bodo omogočili enakomerno porjavelost v tem poletju!



prejšnji članek
Slekla se je za dober namen
Obsedena!
Slekla se je za dober namen
naslednji članek
Pozor: Justin ima novo pričesko!
Obsedena!
Pozor: Justin ima novo pričesko!
Preberite tudi