benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Kontrast trendov za nohte

2. 8. 2016; 10.53
Avtor: K.M.
3_neon
Od neon do pastelnih odtenkov.

''Letošnje trende lahko razdelimo v tri skupine – neon, pasteli in kožni odtenki, ki pa so meni najmanj ljubi,'' je povedala Mateja Klemše iz Gelish Studia in poudarila, da pa je vedno najbolj v trendu zdrav noht.



Neon
Neon rožnata, rumena, zelena ali barva poletja neon oranžna. Poletje je priložnost za eksplozijo barv, tudi na tvojih nohtih. Neon malina letos sicer ni obrodila sadov, a ne pozabi, da je med najbolj priljubljenimi tudi neon ciklama, ki je mešanica viola in roza barve.

Pastelni odtenki
Tudi pastelni odtenki še vedno niso iz mode. Tu lahko posežeš po celotni paleti od rumene, rožnate do mrzlih odtenkov zelene in modre. Med dekleti je med bolj priljubljenimi baby blue, ki je lahko tudi živega odtenka. Pri tem odtenku je pomembno le, da so odtenki pastelni. Saj veš, barve sladoleda ...



Kožni odtenki
Že na svetovnih modnih revijah pa je bil nakazan tudi trend kožnih odtenkov, a tu je dobro, da izbereš perla odtenek, ki ima dodan sijaj. Vrhunec med kožnimi odtenki pa je seveda priljubljena rose gold, ki ga vzljubi prav vsaka. 

prejšnji članek
Mlada skupina, ki obeta
Obsedena!
Mlada skupina, ki obeta
naslednji članek
Najlepši parček prireditve
Obsedena!
Najlepši parček prireditve
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska