Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Že pripravlja nekaj novega!

9. 8. 2016; 04.00
Avtor: K.M.
kyliejenner
Kylie Jenner še naprej gradi svoj imperij.

Njena paleta senčil za oči je trenutno razprodana, bronasti odtenki pa so dosegli neverjeten odziv. Tudi njena rojstnodnevna kolekcija se bliža temu, da bo še tretjič razprodana. Kljub temu, da bi morala biti na voljo še do jutri, ko Kylie praznuje svoj devetnajsti rojstni dan. Kljub temu, pa je zvezdnica že napovedala nekaj novega. 



Zvezdnica je na svojem Snapchat računu objavila črno-belo paleto senčil za oči, saj tako seveda ne moremo prepoznati barvnih odtenkov, in zraven zapisala, da dela na novi paleti senčil. Zavedamo se, da odtenkov ne bo izdala veliko prej, kot pa kakšen dan preden bo šla paleta tudi uradno v prodajo. Kar pa tudi ni presenetljivo, saj je povpraševanje po njenih izdelkih resnično veliko, s tem pa raste tudi število ponaredkov. 



Danes ponoči, ko je recimo ponovno objavila rojstnodnevno kolekcijo, je bilo v določenem trenutku na njeni strani celo več kot 200 tisoč ljudi, ki so želeli kupiti vsaj enega izmed izdelkov. Lahko si predstavljaš, da so številni ponovno ostali praznih rok.

prejšnji članek
Razkrila je svoje največje obžalovanje
Obsedena!
Razkrila je svoje največje obžalovanje
naslednji članek
Znan je datum izida težko pričakovane slovenske komedije!
Obsedena!
Znan je datum izida težko pričakovane slovenske komedije!
Preberite tudi