palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Eden izmed največjih trendov prihajajoče sezone

31. 8. 2016; 12.59
Avtor: K.M.
superge
Nepogrešljiv kos urbane jesenske mode.

Metalik odtenki in izstopajoč debel podplat bodo zaznamovali jesensko kolekcijo modnih superg v urbanih jesenskih trendih.



Superge odločno držijo svojo pozicijo visoko na lestvici največjih trendov nove sezone in so nedvomno nepogrešljivi modni kos. Udobna in urbana moda se to jesen še nadgrajuje ter razvija, zato v Massu predstavljajo popolnoma novo kolekcijo modnih superg. Zaznamuje jih glamurozni sijaj metalik odtenkov, s katerim so se prelevile v trendi obutev tudi za najbolj elegantni stayling. Na supergah so opazni tudi kovinski ter usnjeni dodatki, kot na primer zakovice in zadrge, ki čevelj preobrazijo v opazen modni dodatek, tebi pa dajo občutek divje drznosti. Izstopali ne bodo le dodatki, ampak tudi posebni materiali, kot so semiš in lakasto ali sprano usnje ter reliefni potiski, ki spominjajo na različne živalske vzorce. Še vedno obvezni par med drugim ostajajo klasične minimalistične bele superge in debel bel podplat.

To še ni vse, ena najbolj opaznih novosti na supergah je to jesen poseben debel narezljan podplat v rjavi ali beli barvi. Ta trend so na policah pokazali že poleti, sedaj pa prihaja z velikim pokom in široko ponudbo.

prejšnji članek
Čudežna sestavina za lepo kožo
Lepotičenje
Čudežna sestavina za lepo kožo
naslednji članek
Popolnoma se je razgalil
Obsedena!
Popolnoma se je razgalil
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska