evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Za visoko raven prekrivanja

6. 9. 2016; 10.19
Avtor: K.M.
CUSHION-SUBTIL
Vse kar potrebuješ, so blazinice.

Lancôme že več kot osemdeset let reinterpretira obstoječe lepotne ideale skozi prizmo prihodnjih trendov. Ne osredotoča se na modo kratkega veka, ampak na lepoto, prilagojeno resničnim potrebam žensk, ki so hkrati enostavne in zelo različne ter zahtevajo uporabo vrhunske tehnologije.

Lancôme je, navdihnjen z izjemno izvirnimi in visokimi standardi azijske lepote, leta 2015 ustvaril lastno različico blazinic, da bi spodbudil povezavo med različnimi dojemanji lepote. To je bila prva blazinica ene izmed zahodnjaških kozmetičnih blagovnih znamk, ki je predstavila svojo reinterpretacijo tega izdelka za ličenje: formulo, ustvarjeno na podlagi nagrajevane podlage Teint Miracle.

Nova blazinica – podlaga s tehnologijo Cushion Polar™ v postopku patentiranja
Teint Idole Ultra Cushion predstavlja tehnologijo nove generacije: Cushion Polar™, ki se prilagaja gostejši, bolj kremasti teksturi in omogoča boljše prekrivanje. Idealen izdelek za ženske, ki iščejo blazinico, ki omogoča visoko stopnjo prekrivanja. Skrivnost je v do sedaj še nevideni mrežici, ki prekriva preoblikovano gobico-blazinico:
- gobico-blazinico sestavljajo prepletena vlakna z večjimi luknjicami, ki zaradi trdnosti vlaken vpijejo večjo količino formule, ki se nahaja v gobici
- mrežica prekriva gobico in se aktivira pri prvi uporabi – filtrira formulo in omogoča enakomeren nanos v tankem sloju ob nenehnem občutku svežine.

Formula pride na površino z enostavnim pritiskom mehke in prožne blazinice. Tehnologija Cushion Polar™ omogoča sproščanje optimalnega odmerka popolno filtrirane formule. Ta blazinica nove generacije se ponaša tudi z elegantno, šik obliko.


prejšnji članek
Ne boš verjela, koliko sta Gigi in Kendall zaslužili
Lepotičenje
Ne boš verjela, koliko sta Gigi in Kendall zaslužili
naslednji članek
Navdušila v jakni, ki jo lahko nosiš tudi ti
Lepotičenje
Navdušila v jakni, ki jo lahko nosiš tudi ti
Preberite tudi