Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Prihaja jesenski teden mode

8. 9. 2016; 07.30
Avtor: K.M.
edenmode

Tokratni teden bo potekal med 18. in 20. septembrom!

Lokacija bo tokrat malce bolj elegantno obarvana.

Za vse modne navdušenke in tiste, ki vas vsaj malce zanimajo kosi novih modnih kolekcij, vrača se jesenski teden mode, ki bo tokrat potekal med 18. in 20. septembrom. Dogajanje pa se tokrat seli v ljubljanski hotel Slon. Z razstavo NE[S]KONČNO ‒ ​Neizbrisljiv pečat Zorana Garevskega pa se ​Ljubljana Fashion Week v Mestni hiši poklanja preminulemu oblikovalcu.

Čigave kolekcije si boš lahko ogledala tokrat?
Novost je, da tokrat oblikovalci niso omejeni s sezono oziroma kolekcijo, ki jo želijo predstaviti. Svoje kolekcije bodo v nedeljo, 18. septembra, in torek, 20. septembra, predstavili naslednji oblikovalci oziroma blagovne znamke: EBER krznarstvo (Mateja Štimac), Klaudia Markiewicz (Klaudia Markiewicz), MAJA FERME fashion (Maja Ferme), MiroMisljen (Miro Misljen), N a t a s a H r u p i c ​(Nataša Hrupič), Nejc Šubic (Nejc Šubic), Petja Zorec (Petja Zorec), Sanija Reja Aske (Sanija Reja Aske), Tina Gorkič (Tina Gorkič), Young@Squat (Barbara Krmelj, Maja Leskovšek, Sara Valenci in Timotej Bistan) in ZOOFA (PATRICIA PIE, ZELOLEPO, JSP, PRINCIP by Mojca Celin, NELIZABETA, NI nikoli isto/never identical, Renata Bedene, Firma by Sanja, Pisano Na Kožo, tinapavlin in vesnastih.

Tudi tokrat si bodo lahko mimoidoči, ki se bodo sprehodili po Slovenski cesti, ogledali prenose modnih revij, in sicer na velikem zaslonu ob Hotelu Slon. V dneh po predstavitvi na modni pisti bo izbrane kreacije že mogoče kupiti v trgovini Pentlja Concept Store (Mačkova ulica 4, Ljubljana) oziroma pri modnih oblikovalcih.


foto: Mimi Antolović/LJFW

prejšnji članek
Nadomestila bo Seleno
Obsedena!
Nadomestila bo Seleno
naslednji članek
Novi iPhone je tu ...
Obsedena!
Novi iPhone je tu ...
Preberite tudi