sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Potrebuješ ga

13. 9. 2016; 03.10
Avtor: K.M.
dezodorant
Linija dezodorantov za uravnavanje potenja, ki so prilagojeni različnim stopnjam potenja in potrebam posameznika, kot tudi občutljivi koži pod pazduhami.

Potenje je naraven človeški pojav, ki ima funkcijo izločanja toksinov iz telesa in ohranjanja stalne telesne temperature. Delovanje znojnic je moteno, če proces spremljata neprijeten vonj ali čezmerno delovanje žlez. Vichy predstavlja linijo dezodorantov za uravnavanje potenja, ki so prilagojeni različnim stopnjam potenja in potrebam posameznika, kot tudi občutljivi koži pod pazduhami.

Dezodoranti Vichy nudijo izjemno učinkovitost brez učinkov draženja. Formule dezodorantov so posebej prilagojene tako potrebam ženske kot moške kože. Ne glede na stanje intenzivnega potenja, čezmernega potenja, občutljive ali depilirane kože linija izdelkov zagotavlja popolno zanesljivost proti neprijetnim vonjavam in potenju, ki traja ves dan.

• Dezodorant v razpršilu proti belim sledem in rumenim madežem v obliki roll-on dezodoranta in razpršila, ki zagotavlja 48-urno učinkovitost. Preprečuje nastanek rumenih madežev na svetlih tkaninah in ostankov, ki se lahko strdijo. Preprečuje bele sledove na temnih tkaninah. Za fante in dekleta, ki iščete najboljše razmerje med učinkovitostjo in udobjem pri uporabi. 
• Roll-on dezodorant STRESS RESIST: Poleg vročine in fizičnega napora so tudi čustva eden glavnih vzrokov čezmernega potenja. Intenzivni antitranspirant za uravnavanje čezmernega potenja omogoča koži, da diha. Aktivna sestavina Perspicalm™ zmanjšuje povečano potenje, medtem ko patentirani minerali vpijajo odvečno vlago. 


• DEZODORANT V RAZPRŠILU proti čezmernemu potenju: zagotavlja dvojno delovanje – proti potenju in proti neprijetnemu vonju. Posuši se takoj po nanosu in ne pušča belih madežev na koži. Rezultat: suha in gladka koža.
• ROLL-ON DEZODORANT za uravnavanje čezmernega potenja, ki deluje 48 ur.
• ROLL-ON DEZODORANT za občutljivo in depilirano kožo: dezodorant za uravnavanje potenja, ki je primeren tudi za občutljivo in depilirano kožo. Deluje 48 ur. 
• DEZODORANT V KREMI: za uravnavanje čezmernega potenja, ki deluje 7 dni. Vsebuje soli velikosti mikrona, ki delujejo v središču znojnic in uravnavajo potenje. Ob redni uporabi se stopnja potenja zmanjšuje iz tedna v teden. 

prejšnji članek
Komaj ga je dočakala
Obsedena!
Komaj ga je dočakala
naslednji članek
Znan je datum izida pričakovanega nadaljevanja serije
Moj life
Znan je datum izida pričakovanega nadaljevanja serije
Preberite tudi