evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Ne boš ga več skrivala v torbici

18. 9. 2016; 09.24
Avtor: K.M.
Labello Neon
Najbolj negovalna vsebina in najboljša embalaža te bosta prisilili v to, da boš ta izdelek pričela uporabljati kot modni dodatek.

Labello je že več kot 100 let eden od strokovnjakov za nego ustnic, ki mu v Evropi in številnih drugih predelih sveta najbolj zaupajo. Njegova formula s karitejevim maslom in pantenolom zagotavlja 12-urno vlaženje, ki obnovi mehkobo še tako suhih ustnic, ter jim podari občutek gladkosti in čudovit videz. Z omejeno serijo Labello Original Neon postane nega ustnic še bolj zabavna.

Po navdihu najnovejših trendov lepote, življenjskega sloga in mode Labello združuje nego s trenutno zapovedanim neonskim trendom in predstavlja svoj legendarni izdelek v šestih modnih neonskih barvah, Labello Original Neon Edition, ki se svetijo v UV-svetlobi in so obvezne za vsako zabavo.

S šestimi izjemnimi neonskimi preoblekami in značilnim vlažilnim učinkom balzami Labello Original Neon negujejo ustnice in spremenijo tvoj balzam za ustnice v popoln modni dodatek. Želiš, da se balzam za ustnice ujema s tvojo najljubšo rožnato majico, trendovsko modro torbico ali z zeleno jakno, za katero komaj čakaš, da jo pokažeš? Brez težav! S seboj vzemi enega izmed Labello Original Neon balzamov za ustnice in bodi kraljica zabave.

prejšnji članek
Že sta se preselila v London
Lepotičenje
Že sta se preselila v London
naslednji članek
Presenetila z že drugo različico videospota
Obsedena!
Presenetila z že drugo različico videospota
Preberite tudi