sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Kaj boš obula to jesen?

23. 9. 2016; 12.20
Avtor: K.M.
Mass 10
V sklopu preteklega tedna mode so bili predstavljeni tudi zadnji trendi obutve.

Kakšna je najbolj trendi obutev za jesen in zimo je na modni pisti Ljubljanskega tedna mode razkril največji ponudnik modne obutve v Sloveniji. V ekskluzivni Mass modni predstavi so v glavni vlogi blesteli čevlji, sijoča zvezda pa je bila tudi fatalna Severina na privlačnih podobah nove Mass modne kampanje Ustvari svoj stil.

Kakšna obutev torej ne sme manjkati v tvoji omari, saj vemo, da si prava modna navdušenka? Vsekakor so to škornji čez koleno, gležnjarji vseh vrst, debeli narezljani podplati, casual šik obutev in pridih angleškega klasičnega stila s ščepcem nove drznosti. Izstopajoči materiali so semiš in različno usnje ter kombinacije različnih tekstur na enem čevlju, med barvami pa prevladujejo temni jesenki odtenki in sijoči metalik sijaj, čevlje pa krasijo razni kovinski dodatki, živalski potiski in reliefni vzorci. Predstavo trendov so z navdušenjem spremljale modne urednice, novinarke, blogerke in znane Slovenke, katerih občudovanje je požel tudi kot umetnine razstavljen izbor obutve vrhunskih znamk, ki ga lahko najdeš na Massovih policah po vsej Sloveniji. Tam boš poleg ostale bogate ponudbe letos naša tudi nove priznane modne znamke, kot so Gant, Cat, Piu Due, Echo in druge. Ekskluzivni gostje so po modni predstavi Mass uživali ob druženju in modnem klepetu z izkušeno Mass ekipo ter ostalimi modnimi navdušenci. Mass pa je bil kot ponosni sponzor LJFW tudi del širšega modnega dogajanja, tako da si Mass obutev lahko zasledili tudia na pistah drugih modnih revij.

Zadovoljna Mass ekipa. Tjaša Tršar marketing, Simona Kern, vodja modnega programa in Tina Petkovšek Pirc, direktorica marketinga.

Zadovoljna Mass ekipa. Tjaša Tršar marketing, Simona Kern, vodja modnega programa in Tina Petkovšek Pirc, direktorica marketinga.

Škornji čez koleno so eden glavnih trendov sezone.

Škornji čez koleno so eden glavnih trendov sezone.

prejšnji članek
Odzvala se je na napad
Obsedena!
Odzvala se je na napad
naslednji članek
Čas je za piknike
Čas je za piknike
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska