Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Poživi svojo garderobo

10. 11. 2016; 10.30
Avtor: Ajda P.
Pas
Kateri so tisti čarobni kosi, ki dajo tvoji modni kombinaciji živjenje? Je to torbica, morda pas, ali pa so "krivi" čevlji?

Vsaka najstnica se kdaj pa kdaj spopada s svojo garderobno omaro. Velikokrat se ti zdi da nimaš ničesar, kar bi lahko oblekla in končaš sredi kupa oblačil, ki jih ne boš oblekla. 

Rešitev za to se skriva v skrivnosti kombiniranja. Preberi si, katere stvari lahko dodaš, da boš poživila svoje vsakodnevne modne kombinacije.

1. Šal

Hladna zima je vse bližje in najboljši dodatek, ki te zavaruje pred mrazom in te hkrati poživi, je šal. Pisani, enobarvni, veliki, majhni - izbire je ogomno!

2. Nakit

Zapestnice, prstani, ogrlice, naglavni nakit ... Nič ni prepovedano!

3. Torbica

Seveda potrebuješ trobico, da lahko s sabo nosiš vse potrebne in nepotrebne stvari, potrebuješ pa jo tudi zato, ker bo z njo tvoja kombinacija izpadla veliko bolj elegantna in premišljeno izbrana. Za najboljši učinek naj se barva torbice ujema z barvo jakne, čevljev, majice...

4. Pas

Pas je videti super na hlačah z visokim pasom, lahko ga uprabiš tudi na oblekici, celo na prevelikem puloverju je lahko videti super. Eksperimentiraj!

5. Samozavest

Daleč najboljše pa boš videti takrat, ko boš sama sebi všeč. Samozavestna energija je, dokazano, najboljši modni dodatek!

prejšnji članek
S pametjo po nakupih
Lepotičenje
S pametjo po nakupih
naslednji članek
Takoj prenehaj z uporabo!
Lepotičenje
Takoj prenehaj z uporabo!
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija