pri belokranjcu
Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi krvoločni prikradejo čisto do hišnih vrat

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032
Necenzurirano

Nekdanji šef Darsa dela za Bojano Beović

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Preženi dolgčas

27. 9. 2016; 12.59
Avtor: Ajda P.
zabava
Ti je dolgčas? Preveri, s čim se lahko zaposliš.

Druženje s prijateljicami

Pokliči prijateljico, ki je že dolgo nisi videla in jo povabi na sok, morda na sprehod, ali pa k sebi domov. Ob dobrem pogovoru čas vedno mine hitro!

Bodi produkitvna

Pospravi predale, posesaj tla, naredi matematično nalogo, pelji psa na sprehod, preberi knjigo za domače branje ... Bolj kot boš produktivna, hitreje ti bo minil čas, poleg tega pa se boš ob koncu dneva počutila veliko bolje, kot če bi poležavala in gledala televizijo. 

Uredi datoteke na računalniku

Vedno je lepo videti stare slike polne zabavnih spominov. Vendar jih je težko najti, če imaš na računalniku kaos, zato si vzemi uro ali dve in zbriši vse, česar ne potrebuješ, razporedi datoteke po datumih, uredi šolske dokumente, preimenuj slike ... Zagotovo ti ne bo zmanjkalo dela!

Riši, piši ... ustvarjaj!

Spravi svojo umetnico na dan in se igraj z barvami, teksturami in materiali. Lahko vzameš fotoaparat in fotografiraš živali, ljudi, naravo ... Možnosti za ustvarjanje je neskončno, uporabi svojo domišljijo in preženi dolgačas kot prava umetnica.

Beri, beri, beri!

Ne samo, da ti ne bo dolgčas, tudi naučila se boš veliko. Knjige ti bojo dale splošno razgledanost, ki ti bo v življenju zelo prav prišla. Poleg tega pa lahko pobegneš v kateri koli svet želiš; svet ljubezeni ali svet kriminala, svet pesmi ali svet romanov ... Izbira je tvoja. 

prejšnji članek
Takšen tip fanta punce naravnost obožujete
Moj life
Takšen tip fanta punce naravnost obožujete
naslednji članek
Ta film te bo popeljal v preteklost
Obsedena!
Ta film te bo popeljal v preteklost
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija