komet, španija, ESA
Svet24.si

Video: Španci in Portugalci osupnili, na nebu modrozelena krogla

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Kylie izdala komplet za ustnice s prav posebnim pomenom

3. 10. 2016; 07.00
Avtor: K.M.
kyliedobrodelnost
Zvezdnica se je odločila, da bo tudi dobrodelna!

Zvezdnica resničnostnih šovov in v zadnjem času tudi prava lepotna gurujka, bo danes uradno izdala nov komplet za ličenje ustnic - Smile. Barva je neverjetna, prav poseben pa je tudi pomen, oziroma namen, ki se za vsem skupaj skriva. 

Kylie Jenner je s svojo linijo ličil naredila pravo revolucijo. Njeni kompleti za ličenje, palete senc za oči ... Vse gre kot za med. Zato njena zadnja poteza niti ni tako zelo veliko presenečenje. Kylie je izdala novo barvo kompleta za ličenje ustnic in je resnično lepa, a ne samo zaradi barve. Celoten dobiček od prodaje bo Kylie namenila v dobrodelne namene. Komplet je bil namreč izdan in ustvarjen v sodelovanju z neprofitno organizacijo Smile Train, ki omogoča operacije zajčje ustnice in volčjega žrela otrokom iz nerazvitih predelov sveta. Ček pa bo osebno predala kar Kylie sama. 

Gre za mešanico med odtenkoma prašno roza in čigumi roza barve, kljub lepi barvi, pa nas je najbolj pozitivno presenetil ravno namen, ki ga s tem kompletom predstavlja mlada zvezdnica. 

prejšnji članek
Kako se je skupina 1D odzvala na Niallovo solo kariero?
Obsedena!
Kako se je skupina 1D odzvala na Niallovo solo kariero?
naslednji članek
Britney Spears je imitirala Taylor Swift
Moj life
Britney Spears je imitirala Taylor Swift
Preberite tudi