sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Ta dišava je nekaj res posebnega

7. 10. 2016; 06.00
Avtor: K.M.
prfumcek2
Gre za je brezčasno čutno doživetje čistega in popolnega užitka.

Lepotna hiša V&R predstavlja novo dišavo Bonbon, ki predstavlja brezčasno čutno doživetje čistega in popolnega užitka. Bonbon prebuja vsa čutila in prinaša neopisljiv užitek in trenutek popolne ekstaze.

Vrhunski mojstri iz znamenite steklarne Pochet du Courval so ustvarili veličastno in edinstveno stekleničko dišave Bonbon. Zahvaljujoč revolucionarnemu patentiranemu postopku je steklena pentlja kljub izjemni tehnični zahtevnosti uspešno izdelana. Z uporabo tehnike degradé so resnični obrisi oblike pentlje okrašeni z rožnatimi odtenki. Prototip, oblikovan do popolnosti, je ročno izdelan s kompleksnim procesom oblikovanja silhuete, gub in linij – z enako natančnostjo in umetnostjo kot pri oblikovanju couture oblačila. Zahvaljujoč strokovnemu znanju in izkušnjam je doseženo popolno ravnovesje med oblikovanjem in pihanjem stekla, kar je privedlo do dinamične stekleničke popolnih razmerij v obliki pentlje.

Bonbon je prava poslastica. Ustvarjen je, da bi, kot vonj slaščice, ki se ji ni mogoče upreti, vzbudil željo. Bomboni so sladki in dajejo občutek ugodja v posebnih trenutkih. Ročno izdelani bomboni predstavljajo sladko iskanje kakovostnih okusov, ki ponujajo resnični užitek. Note karamele ponujajo vohalno izkušnjo in vzbudijo prijetne spomine na tradicionalni gurmanski sestavini – sladkor in maslo. Note karamele so v tej dišavi kot nepričakovano presenečenje, zelo inovativne in nekonvencionalne.

Sestava dišave Bonbon vsebuje iskrive, bleščeče note sočne mandarine in pomaranče, ki ovijajo karamelo kot kristalni plašč. Sladkoba akorda rdeče rajske breskve diskretno koketira s sočnimi notami karamele, ki se nežno oprijemajo njene žametne kože. S soncem okopan jasmin je ovit z noto pomarančnega cveta, katerega sladek okus se staplja z nežno karamelo. Dišava nežno drsi po koži, podobno kot preliv karamele na slastni sladici. Cedrovina in les guaiaca se stapljata v bazni noti in dajeta dišavi presenetljivo ravnotežje med kremastimi, mlečnimi notami sandalovine in močnejšimi, mračnejšimi lesnimi notami jantarja ter subtilno poudarjajo bogate akorde karamele. Karamela odraža razvoj sestave dišave: ko jo nanesete na kožo, se note karamele iz presenetljivih, slastnih zgornjih not spreminjajo v bolj mehke in kremaste, ki nato razkrijejo razkošno globino baznih not. Bonbon sta ustvarila Serge Majoullier in Cécile Matton v sodelovanju z dvojcem Viktor&Rolf.

prejšnji članek
Njena nova pesem napoveduje velik uspeh albuma
Obsedena!
Njena nova pesem napoveduje velik uspeh albuma
naslednji članek
Cvetličnim vzorcem v hladnejših mesecih ne boš mogla uiti
Lepotičenje
Cvetličnim vzorcem v hladnejših mesecih ne boš mogla uiti
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska