902468_105-pred-oradami
Svet24.si

Školjkarjem ogromno škode povzročajo požrešne orade, ki popolnoma opustošijo školjčišča

1715359556-dsc04278-1715359333876
Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za nezadovoljne s SDS je nejasen, meglen." #video

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Nova paleta kultnega rdečila

10. 10. 2016; 07.24
Avtor: K.M.
ABSOLU_ROUGE_LILY_NM_BRILLANT_PLVGF_DP_HD190716
Rdečilo za ustnice bi se moralo svetiti kot dragi kamen.

''Rdečilo za ustnice bi se moralo svetiti kot dragi kamen.'' S to izjavo je Armand Petitjean, ustanovitelj Lancômea, že leta 1937 postavil temelje edinstvene vizije. Legenda o rdečilu za ustnice L’Absolu Rouge odraža omenjeno načelo že od leta 1990.

To kultno rdečilo za ustnice se je skozi leta spreminjalo, da bi se prilagodilo potrebam žensk in jim ponudilo svobodo, da izrazijo neovirano lepoto, ki izžareva veselje in pozitivnost. Danes, 25 let po tem, ko je bilo ustvarjeno, vam predstavljamo presenetljivo reinterpretacijo L’Absolu Rougea – dragocenejšo in bolj ženstveno kot kdajkoli prej. Paleta odtenkov nikoli ni bila tako očarljiva in privlačna. Izjemno sijoča rdečila za ustnice se popolnoma ujemajo z novimi, prečudovitimi škatlicami, podobnimi tistim iz dragih kamnov, ki jih je ustvaril Armand Petitjean. Lancôme še naprej ovekoveča svoja načela odličnosti in lepote.

Lancôme je vizažistki Lisi Eldridge pustil popolno svobodo pri ustvarjanju 39 novih odtenkov, različic rožnatih in rdečih, od povsem nude do najosupljivejših. Vse krasi edinstven učinek ter brezčasna prefinjenost in eleganca. »Želela sem ustvariti kolekcijo izjemno čistih odtenkov, ki se jim ni moč upreti, ki spodbujajo domišljijo«, pojasnjuje Lisa Eldridge. ''Moj namen je bil ustvariti nekaj očarljivega in vznemirljivega. Poskrbela sem, da so zastopane vse skupine barv, od povsem nude, intenzivno rdečih, temnejših rdečih, vpadljivo oranžnih in enostavnih, a živahnih rožnatih.''

prejšnji članek
Uporaba priljubljene aplikacije bo sedaj še bolj zabavna
Obsedena!
Uporaba priljubljene aplikacije bo sedaj še bolj zabavna
naslednji članek
Klasični jesenski elementi kot edinstven modni dodatek
Lepotičenje
Klasični jesenski elementi kot edinstven modni dodatek
Preberite tudi