oblaki, vreme
Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na radarsko sliko

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Nosi superge!

30. 11. 2016; 11.51
Avtor: K.M.
Comfortable-Fashionable-Shoes-Sneakers
Si tudi ti med največjimi ljubiteljicami športne obutve oziroma tako imenovanih superg in se od njih kar ne moreš ločiti?

Verjetno ti o tem vsaj dan predavajo tudi starši in želijo, da svojo najljubšo obutev končno zamenjaš za kaj bolj primernega, elegantnega, urejenega, odraslega ... Zdaj pa imaš končno izgovor, ki jim ga lahko ponudiš, in ta je ...

Vse letošnje modne smernice se bolj nagibajo k športnemu videzu. Od tega, da so modni oblikovalci popolnoma pozabili na umetne trepalnice in umetne pričeske ter da so na modni brvi predstavili naravne, preproste videze, do krojev in videza oblačil, ki ni več tako baročno načičkan. Vse skupaj pa je s seboj prineslo tudi športno obutev. Ne govorimo o tisti modni obutvi, ki spominja na športno, a je v resnici zelo elegantna, ali tisti, ki jo proizvaja znamka športne obutve, le da je tokrat naredila različico za na slavnostno večerjo, ampak na pravi model športnega copata, s katerim bi verjetno lahko tudi tekla ali izvajala kakšen drug šport.

foto: Profimedia.

Trend naravnost iz Italije


Sosednja Italija s svojimi modnimi navdihi zagotovo spada med modne prestolnice. In kaj je tam trenutno najbolj modno? Kombinacija elegantnih oblačil in povsem običajnih športnih čevljev. Ni ti treba gledati niti na preveliko barvno ujemanje, saj so žive barve in barvne kombinacije v samem vrhu priljubljenosti. Modne navdušenke in blogerke v Italiji ter počasi tudi drugod po svetu, seveda tudi v Sloveniji, so to modo že prevzele. Vidiš jo lahko na naslovnicah modnih revij, na največjih modnih dogodkih, celo na modni brvi. Seveda pa so največji kazalnik tega trenda dekleta, ki veljajo za največje modne gurujke in modne strokovnjakinje, po katerih se zgleduje celotni svet.
Ker je Slovenija tako zelo blizu Italije, je ta trend že pokazal svoj vpliv tudi na naši strani meja.

prejšnji članek
Tega ne smeš objaviti na Snapchatu
Obsedena!
Tega ne smeš objaviti na Snapchatu
naslednji članek
Justin končno predstavil nov videospot
Obsedena!
Justin končno predstavil nov videospot
Preberite tudi