oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Nasveti za nakup nedrčka

14. 12. 2016; 02.30
Avtor: K.M.
nedrcek

Kakšno barvo nedrčka izbrati? foto: Profimedia.

Na kaj moraš biti pozorna?

NARAMNICE
Poleg ustrezne velikosti je pomembno tudi, da si pravilno naravnaš naramnice. Te ti ne smejo biti ohlapne, prav tako pa te ne smejo rezati v kožo. Ko je nedrček sveže opran, so lahko naramnice razrahljane. V tem primeru jih ponovno nastavi. Večje prsi imaš, bolj je primerno, da so naramnice širše, da nudijo dobro oporo tvojemu prsnemu košu.

MATERIAL IN KROJ


Priporočamo nedrček iz bombaža, da lahko koža v njem še vedno normalno diha. Najprimernejši za vse priložnosti je gladek nedrček, ki nima čipk, kakršnih koli pošitkov ali izstopajočih šivov. Tak se najmanj opazi pod majico, srajčko ali tanjšim puloverjem, to pa je tudi tvoj cilj. Tudi oblika prsi je tako videti najbolje.

NA KOLIKO DNI NAJ SI GA ZAMENJAM?
Načelno nedrčka ni treba prati čisto vsak dan. Priporočljivo je, da ga zamenjaš vsaj po treh dneh nošenja. Poleti ali pa kadar se več potiš, pa ga lahko daš v pranje tudi prej. Ravno zato samo en nedrček ni dovolj.

KOLIKO MODRČKOV POTREBUJEM?


Za začetek najmanj dva gladka, ki ti bosta pristajala pod vsako majico. Priporočamo enega belega ali kožne barve in enega črnega. Sčasoma pa si lahko dopolnjuješ svojo kolekcijo tudi s kakšnim, ki ne pristaja povsod, a ti je všeč. Res je, da se na prvi pogled nedrčki zdijo čisto nepotreben strošek. Misliš si, saj se ga tako ali tako ne vidi. A je pomemben, saj ti lahko en kos oblačila stoji veliko lepše, če je nedrček dober. Zato zanj raje daj kakšen evro več in si kupi kakovostnega. Bolje je imeti dva dobra kot pa deset morda na prvi pogled lepih, a neuporabnih.

NE BOJ SE VPRAŠATI
V trgovinah, kjer prodajajo izključno spodnje perilo, delajo prodajalke, ki se odlično spoznajo na nedrček, kar pomeni, da ti lahko zelo dobro pomagajo pri tvoji izbiri. Če si velikosti nisi izmerila doma, so one tam, da ti jo lahko izmerijo. Naj ti ne bo nerodno. Tudi same so imele v tvojih letih enake težave, zato se ne boj vprašati vsega, kar te glede tega zanima. Za to so tam in prepričani smo, da ti bodo z veseljem pomagale s številnimi nasveti.

prejšnji članek
Je piercing v bradavički sploh varen?
Lepotičenje
Je piercing v bradavički sploh varen?
naslednji članek
Zayn spregovoril o sodelovanju s Taylor
Obsedena!
Zayn spregovoril o sodelovanju s Taylor
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska