boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Naj bodo tvoje oči zadimljene

8. 2. 2017; 04.00
Avtor: Julija/Revija Top! Za najstnike.
smokeyeye
Ta trend ličenja ni nikoli iz trenda.

Zadimljene oči ne gredo prav nikoli iz mode, razlikujejo se le odtenki, ki jih pri ličenju uporabiš, ter oblika, ki jo pri tem posnemaš. To jesen boš najbolj modna v kombinaciji zlate in črne, oči pa zadimi tako, da posnemaš obliko mačjih oči. Zadimljene oči naj bodo rezervirane za večerne izhode, šminko pa lahko pri tem mirno izpustiš. Dovolj bo kanček bleščila ali olja za ustnice.

Načrt za videz zadimljenih oči:
1. S črnim svinčnikom si ob rob veke najprej nariši črto. Pri tem ni nujno, da si najbolj natančna, črta naj bo le dovolj debela, vendar ne pretiravaj.
2. Nato vzemi čopič in z njim navzgor zabriši že naneseni črni svinčnik. Na isti čopič nato nanesi najtemnejše senčilo po črti, ki si jo ustvarila s svinčnikom, in senčilo zabrisuj navzven (proti zunanjemu kotičku očesa) in navzgor.
3. Vzemi debelejši čopič in nanj nanesi svetlejši odtenek senčila. Veko barvaj tako dolgo, da se bodo barve med seboj nežno prelile. Pri tem vsaj na začetku ne pretiravaj z nanosom temnega odtenka. Bolje je začeti svetleje in nato dodajati temnejši ton.
4. Nato se loti še spodnje veke: zmešaj srednje temen in svetel ton senčila in ga s čopičem nanesi ob rob očesa. Senčilo nanašaj od zunanjega kota proti notranjemu. Če želiš oči obarvati še bolj črno, si s črnim svinčnikom obarvaj še notranji rob oči.
5. Pika na i za videz popolnih zadimljenih oči je nanos maskare.
Vse, kar ti preostane, je le še zapeljevanje s pogledom!

prejšnji članek
To je zadosten razlog, da se morata držati za roke
Moj life
To je zadosten razlog, da se morata držati za roke
naslednji članek
Izberi pravilen odtenek rdečila
Lepotičenje
Izberi pravilen odtenek rdečila
Preberite tudi