sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Poskrbi, da se boš dobro zaščitila pred zimskim mrazom

18. 1. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
Mass, S.Oliver 65,99 € (-40%)

foto: MASS

Pred nizkimi zimskimi temperaturami se najbolje zaščitiš s toplimi oblačili in kakovostno obutvijo!

Kaj narediš, ko je zunaj resnično hladno? Se oviješ v debel šal, si oblečeš pleten pulover in tople rokavice, ki ti dopuščajo tudi brskanje po telefonu ...? 

Najbolj pomembno je, da poskrbiš za to, da so dobro zaščitene tvoje noge, saj te bo v primeru, da te bo zeblo v njih, zeblo celotno telo. Seveda pa tudi v boju z mrazom ne smeš pozabiti na vse lepotne trende. V Massu svetujejo, da za toplino svojih nog izbereš izredno kvalitetne, trpežne in nepremočljive čevlje, ki bodo omilili zimski mraz in omogočili, da bodo radosti na svežem zraku trajale dlje.

foto: MASS

Trendi boš v podloženih čevljih s toplo ovčko, ki krasi tudi zunanjost, z debelim podplatom v kombinaciji s trendi vezalkami in zaponkami v stilu planinske obutve. To zimo lahko na ulicah opaziš veliko različic priljubljenih Uggic in modnih snežk, eden največjih trendov v Massu pa so šik gojzarji v trendi srebrni in zlati barvi, ki jih krasi razkošno krzno, usnje v videzu imitacije živalske kože in vezalke s kovinskimi zaponkami. Lep kontrast toplega mehkega krzna in metalik usnjenih materialov ustvarja čevelj, s katerim boš to zimo tudi v največjem mrazu modna zvezde.

Seveda pa ne smeš pozabiti niti na modne torbice, brez katerih modna kombinacija ne bo popolna, morajo biti pa tudi praktične, saj moraš v njih pospraviti tople rokavice, kapo in ostale pripomočke. 

Ne pozabi in ujemi sezonske razprodaje, s katerimi bo olajšana tudi tvoja denarnica!

foto: MASS

foto: MASS

prejšnji članek
Modni navdih dneva: Kendall Jenner
Lepotičenje
Modni navdih dneva: Kendall Jenner
naslednji članek
Foto: Selena zopet ujeta z The Weekndom!
Obsedena!
Foto: Selena zopet ujeta z The Weekndom!
Preberite tudi