Aleksa Balašević
Svet24.si

Balaševićev sin obžaluje vse, kar je storil v preteklosti: "Bila je nedolžna, ni pila alkohola"

1694618501-img-8801-purg-1694618444412
Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte šefa celjske bolnice

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Kako se naličiti za tvojo obliko oči

1. 4. 2017; 08.55
Avtor: M.T.
eyes-shapes
Najboljši makeup glede na obliko oči.

Ljudje smo si različni in prav tako naše oblike oči. Zato se ti morda pogosto zdi, da makeup,ki ga naredi nekdo drug nikakor ni videti tako dobro na tvojih očeh. Karkoli delaš, vedno je tvoj cilj, da dosežeš, da so tvoje oči poudarjene, odprte in da žarijo.

VISEČA VEKA: (ko se zgornje veke skoraj oz. ne vidi) Takšni obliki zelo pristaja »cat eye«, kjer je na zgornji veki uporabiš zelo temno senčilo in eyeliner.

MAJHNE OČI: če imaš majhne oči, potem raje izbiraj svetlo in pastelno barvo senčil. Na udrtem delu pa pri zaprtem očesu uporabi temnejše senčilo.

BLIZU LEŽEČE OČI: na notranjo stran veke nanesi svetlejša, lahko tudi svetleča senčila. Od sredine veke navzven pa izbiraj vedno bolj temna senčila. Maskaro debeleje namaži na zunanjih straneh.

NARAZEN LEŽEČE OČI: takšnim oblikam zelo pristaja smokey eyes. Torej notranji kotiček očesa s svetlo barvo, zunanji pa zelo temne barve.

MANDELJEVE OČI:celotno veko namaži s senčilom svetle barve. Nekoliko temnejšo barvo nanesi na zunanji kotiček očesa v obliki narobe obrnjene črke V.

prejšnji članek
Naredi popoln selfie
Moj life
Naredi popoln selfie
naslednji članek
Zakaj praznujemo prvi april?
Moj life
Zakaj praznujemo prvi april?
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska