pasco-kruh
Svet24.si

Kruh s podgano? Hvala, a nisem več lačen

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Triki za daljše trepalnice

7. 12. 2017; 04.00
Avtor: M.T.
trepalnice
Tako bodo trepalnice videti daljše in gostejše!

Trepalnice so zelo pomemben okras našega obraza. Zaradi njih so naše oči poudarjene in delujejo večje in seveda lepše. Vsi si želimo kar se da dolge naravne trepalnice. Mi ti predstavljamo nekaj trikov, s katerimi bodo tvoje oči videti bolj dramatične.

1. Zapri oči in maskaro najprej za enim potegom nanesi na zunanjo stran trepalnic, šele nato maskaro nanesi kot običajno.

2. Mešaj več različnih maskar. Vizažisti za bolj dramatični videz mešajo tri različne maskare. Najprej na trepalnice nanesejo debelo ščetko za dolžino in volumen. Nato uporabijo maskaro z majhno glavo ščetke s katero uredijo trepalnice v notranjem kotičku očesa in na spodnjih trepalnicah. Za zaključek pa uporabijo še maskaro z dolgimi plastičnimi ščetinami s katerimi trepalnice počešejo.

3. Mešanje črne in rjave maskare. Črno maskaro nanesi vse do konic. Konice pa namaži z rjavo maskaro. Zaradi prelivanja barv bodo trepalnice delovale polnejše in daljše.

4. Maskaro nanašaj z cikcak gibi. S tem boš bolje zapolnila vmesni prostor med trepalnicami in nanesla več izdelka zaradi česat bodo trepalnice delovale veliko gostejše.

prejšnji članek
S tem balzamom boš ukrotila prav vsako pričesko!
Lepotičenje
S tem balzamom boš ukrotila prav vsako pričesko!
naslednji članek
Ta fotografija Kendall Jenner je med najbolj vplivnimi
Obsedena!
Ta fotografija Kendall Jenner je med najbolj vplivnimi
Preberite tudi