902746_105-uta-sd
Svet24.si

Odvetnica o parkirnem kaosu v Idriji: Vse kazni so protizakonite!

1715359556-dsc04278-1715359333876
Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za nezadovoljne s SDS je nejasen, meglen." #video

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Miley Cyrus postavlja 'modo'

29. 7. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
miley cyrus

foto: Profimedia

Miley Cyrus je modna vzornica leta.

Morda celo desetletja. Pa ne zato, ker bi ti želeli vsiliti njen način oblačenja, ampak zato, ker želimo, da razmišljaš tako kot ona: svobodno. Pevka in igralka se zadnja leta ne ozira na to, kaj si drugi mislijo o njej, še manj pa na to, kaj si drugi mislijo o njenih modnih podvigih. Če se najprej dotaknemo njenega ličenja, moramo najprej omeniti očitno: bleščice in kristalčke, s katerimi rada popestri svoj videz. Morda nisi vedela, toda za vsem skupaj se skriva skrbna rutina. Miley je od nekdaj imela slabo kožo, zato se ji zdi med vsemi trendi najpomembnejše, da si redno in vedno dobro očisti obraz. Tako recimo nikoli ne zaspi z ličili na obrazu. Za njenimi glamuroznimi in odbitimi odločitvami pri ličenju pa se skriva ... ONA. Za svoje ličenje poskrbi čisto sama, saj je prepričana, da sama sebe najbolj pozna in zato ve, kdaj si je všeč in kdaj ne. Če so jo ličili drugi, pa se je velikokrat zgodilo, da s končnim rezultatom ni bila zadovoljna.

Miley danes. foto: Profimedia

Miley in Liam sta se prvič zaročila že leta 2012. foto: Profimedia

A njena ličila niso tista, ki najbolj izstopajo. Zagotovo so najopaznejše njene drzne modne odločitve. Zelo pogost kos, ki ga boš na Miley večkrat videla, je obroč za lase z mačjimi ušeski. Včasih se zdi, da niti ni povezan s preostalimi oblačili, toda zvezdnica se s tem zagotovo ne obremenjuje.

foto: Profimedia

foto: Profimedia

Njen drugi zaščitni znak so barve. Seveda veliko barv v eni modni kombinaciji. Bolj nenavadna ko je kombinacija, tem raje jo ima. Bleščice in svetleči elementi so nekaj, kar jo spremlja čisto na vsakem koraku. Očitno jih tako zelo obožuje, da ji je celo fant Liam kupil velik prstan z različnimi barvnimi kamni, ki ga Miley obožuje. Ne nazadnje pa so tu še veliki in nenavadni modni kosi, ki si jih le redki upajo nositi, ampak včasih dobimo občutek, da jih Miley obleče prav s tem namenom, da pokaže, da jih je mogoče nositi.
Mnogi so od nje pričakovali, da se bo za oddajo The Voice umirila, a je naredila prav nasprotno in oddajo ter pojavljanje na televiziji izkoristila za še dodatno izžarevanje svojega stila. Tega bi tako lahko opisali tudi z besedami, kot sta mavrica in samorog, kar povezujemo tudi s srečo. V zadnjem času pa ravno sreča opisuje priljubljeno pevko.

foto: Profimedia

foto: Profimedia

foto: Profimedia

Miley Cyrus

Miley Cyrus foto: Profimedia

foto: Profimedia.

prejšnji članek
Ti lahko britje škodi?
Moj life
Ti lahko britje škodi?
naslednji članek
8 stvari, ki jih moraš narediti to poletje
Moj life
8 stvari, ki jih moraš narediti to poletje
Preberite tudi