benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Želiš izstopati in biti drugačna?

6. 7. 2017; 03.48
Avtor: K.M.
Screenshot from 2017-07-06 15-46-01
Zdaj bo to še lažje, tvoji lasje pa bodo pravi krivec!

Si predstavljaš, da bi obstajala barva za lase, ki bi bila narejena 100 % na podlagi mnenj izraženih na družbenih omrežjih in drugih digitalnih platformah? Si predstavljaš barve, ki bi s svojimi odtenki premaknile vse meje? Si predstavljaš, da bi lahko izbrala, kako dolgo bo tvoja barva ostala obstojna? 

Vsega tega si ne rabiš več predstavljati! L’Oréal Paris je izdal novo linijo Colorista, ki vsebuje barve z novimi možnostmi. Inspirirane so s strani senc, ki jih ponuja ličenje in predstavljajo začetek revolucije v lepoti. Ni več mej v tvoji kreativnosti! Edina stvar, ki jo moraš narediti je, da izbereš svoj slog in stvari narediš po svoje. 

1. Spreji - barva za dan ali noč

Spreji so odlični format barv, s katerimi lahko eksperimentiraš z barvami zgolj za en dan. Zelo lahko se jih nanese in enako lahko tudi odstrani s samo enim izpiranjem. Izberi enega izmed 6 odtenkov in ustvari svoj Colorista slog. Vnesi barve in novo energijo v svoj vsakdan. 

2. Washouts - adventura za teden ali dva
Colorista Washouts je inspiracijska paleta 11 odtenkov za edinstven videz, ki traja nekaj tednov. Zelo lahko se je igrati in spreminjati barve. Za intenziven rezultat, predvsem na rjavih laseh, si posvetli lase s Colorista Effect setom. Če želiš spremeniti svojo barvo, uporabi šampon Colorista Fader, ki ti bo pomagal hitro spirati barvo in ti omogočil, da se prepustiš novim dogodkom Colorista.

3. Paints: Obstojne barve, ki so jih navdihnili tredni 
8 barv prinese nove dimenzije, ki so jih navdihnile zadnje palete za ličenje. Preizkusi unikaten Colorista čopič za barvanje, ki ga je navdihnil čopič za nanašanje maskare v sodelovanju z uglednimi strokovnjaki za ličenje. Z njimi si boš lahko barve Colorista nanesla hitro in z lahkoto ter dosegla željen barvni učinek (popolno prekrivanje, ombre ...)

Tvoja barva je del tvoje zgodbe, ki jo svet mora slišati. Živi za trenutek, igraj se z barvami in bodi Colorista!

prejšnji članek
Si vedela, da imata Gigi in Bella še dve sestri?
Obsedena!
Si vedela, da imata Gigi in Bella še dve sestri?
naslednji članek
Trening mora biti kljub vročini učinkovit
Obsedena!
Trening mora biti kljub vročini učinkovit
Preberite tudi