benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Ustvari popolno francosko kitko

3. 6. 2018; 03.38
Avtor: Š. K.
ThinkstockPhotos-495146567
Kitke so enostavne, pa vendar, da ti pričeska uspe tako, kot mora, je potrebno veliko vaje. In ker zadnji del svoje glave težko vidiš, je najbolje, da se pričesk s kitkami lotita s prijateljico.

1. korak: Lase razčeši, da bodo gladki, saj jih boš tako lažje prepletala in se ti ne bodo zapletali in vozlali, dobila pa boš tudi lepšo pričesko. Potem lase počeši z vrha glave nazaj, pri tem vzemi le lase na sredini, ne pa tudi stranskih. Ko imaš čopek, ga lahko malo nad ušesi zvežeš z elastiko za lase, da boš imela proste roke za drugi korak.

2. korak: Ko imaš na sredini čop, na vsaki strani nas ušesi naredi še po en čop. Tudi njiju lahko spneš z elastiko, ni pa nujno. Lahko tudi vsak čop posebej še enkrat počešeš, da boš imela bolj gladko linijo. Ko imaš tri čope, je čas, da se lotiš pletenja. To poteka tako: primeš srednji in desni čop ter daš desnega čez srednjega. Tako bo desni čopek postal srednji in srednji bo postal desni. Poprimeš levi in 'nov' srednji čop in daš levi čop čez srednjega.

3. korak: Postopek iz drugega koraka nadaljuješ, vendar pozor: vsakič, preden neseš čop las čez srednji čop, vzemi nekaj las, ki so še prosti, saj boš le tako imela vse lase v kiti. Torej, primeš desni čop, zraven dodaš še pramen las, ki so prosti, in daš čez srednji čop, potem primeš srednji in levi čop in levemu spet dodaš pramen las, ki so prosti, in daš čez srednji čop. To nadaljuješ, dokler ne porabiš vseh prostih las.

4. korak: Ko porabiš vse proste lase, samo še prepletaj lase v običajno kito, dokler ne prideš do konca las, ki jih samo še spneš z majhno elastiko, ki je lahko tudi okrašena. Če želiš, lahko s prsti kito malo zrahljaš, tako da primeš kito na vrhu ob strani in potegneš ven. Tako boš kiti dodala tudi nekaj volumna. Če imaš zelo gladke lase, kito poprši še z nekoliko laka za lase.

prejšnji članek
Zmagovalka šova Nova zvezda Slovenije predstavlja svojo pesem
Obsedena!
Zmagovalka šova Nova zvezda Slovenije predstavlja svojo pesem
naslednji članek
Kako vzdrževati kopalke, da bodo videti kot nove?
Lepotičenje
Kako vzdrževati kopalke, da bodo videti kot nove?
Preberite tudi