oblaki, vreme
Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na radarsko sliko

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Torbica, ki jo moraš imeti

30. 9. 2017; 11.36
Avtor: K.M.
Deichmann_jesenski brunch 2017 (2)
Izbrale so jo modne strokovnjakinje!

Deichmann je predstavil novo kolekcijo obutve in torbic za sezono jesen/zima 2017/2018. S pomočjo plesnih korakov plesalcev Deichmann je prikazal modne zapovedi prihajajoče sezone: modni žamet v različnih barvah, okrasni elementi z rokovskim pridihom, robustnejši videz izbranih kosov, predvsem pa več barv, sijaja, leska in raznolikih vzorcev, ki privabljajo poglede.

Prisotne modne strokovnjakinje, novinarke in blogarke pa so tudi tokrat izbrali najbolj trendi modne kose in tiste, ki bi jih vsaka modna navdušenka morala vključiti v svojo garderobo. Med torbicami je tokrat največ občudovanja požela elegantna torbica v barvi pudra.

Letošnje trende so obiskovalcem na iskrivem plesišču hotela Antiq v srediču Ljubljane Deichmann plesalci Artur, Rosana, Leja in Maruša, ki so modno predstavitev popestrili s plesnimi koraki in tako pripravili še dodatno pozitivno vzdušje. V zaključni del predstavitve modnih trendov za prihajajočo jesen in zimo pa je poskrbel zmagovalec šova Slovenija ima talent 2015, plesni virtuoz Jernej Kozan, s katerim je Deichmann posnel vrsto zanimivih plesnih videov, usmerjenih na jesen.

prejšnji članek
Miley Cyrus: Ti si angel nad angeli
Obsedena!
Miley Cyrus: Ti si angel nad angeli
naslednji članek
Ginekologa moram obiskati, ko dopolnim 18 let!
Moj life
Ginekologa moram obiskati, ko dopolnim 18 let!
Preberite tudi