benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Kako nositi rdeče čevlje?

6. 3. 2018; 08.47
Avtor: K.M.
rdeci cevlji

foto: Profimedia

Rdeči čevlji so nepogrešljiv del garderobe vsake ženske. Rdeča barva dviguje razpoloženje in te napolni z energijo. Si drzneš?

1. Kultna klasika

Rdeče usnje je eden izmed najbolj priljubljenih materialov. Zakaj? Ker je popolna izbira za modne, ženstvene čevlje, ki jih lahko brez slabe vesti obuješ tudi v službo in popestriš monotona oblačila. Kdo pravi, da ne smeteš izstopati? Nosiš jih na daljše plisirano krilo ali dobro krojene hlače. Zaljubili smo se v model blagovne znamke ARA, ki je klasičen model popestrila s trenutno zelo modnim dodatkom.

2. Oxfordke

Modni kos, v katerega se že dve sezoni zapored zaljubljajo ljubiteljice mode, saj so odlična alternativa elegantnim salonarjem, v kolikor ti priložnost ne dopušča nošenja čevljev s peto. Nosi jih na kavbojke, za elegantno-ležeren videz pa zraven obleci rahlo prevelik blazer. Oxfordke znamke ARA z dodatkom lakiranega usnja so prava izbira!

3. Drzne superge

Ne omahuj pri izbiri superg! V hladnejših dnevih obleci preveliko pulover-obleko, dodaj debelejše temne hlačne nogavice in videz ponesi na novo raven z dodatkom drznih superg. Mladosten videz, v katerem se boš počutila sproščeno in udobno cel dan. Pri ARI so letos izbrali višji model, ki poskrbi, da bodo noge v prihajajočih deževnih dnevih ostale dalj časa na suhem.

prejšnji članek
Imaš strto srce?
Moj life
Imaš strto srce?
naslednji članek
Zaljubljena v učitelja  …
Moj life
Zaljubljena v učitelja …
Preberite tudi