pri belokranjcu
Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi krvoločni prikradejo čisto do hišnih vrat

1715284723-172a1604-1715284697347
Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: Izvršba je ustavljena, smo v dogovorih z upniki.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Naj ti mrzle dni popestri moda

27. 2. 2018; 12.00
Avtor: K.M.
FS18_CH_TSIY_JMA_009-Nives02_HF_F_deichmann-etiketten-jpeg
Kaj je boljšega od novega para čevljev ali trendi torbice?

Tik za prvim ovinkom se skriva težko pričakovana sezona polna barvitih kombinacij. Okrasne zaponke na petah, romantični športni modeli s cvetličnimi vezeninami, škornji, ravno podplati, pentlje ...

Vse to ti ponuja nova kolekcija obutve in modnih dodatkov znamke Deichmann za pomlad in poletje 2018. Le-ta prinaša tudi številne osvežujoče novosti. 

Predvsem govorimo o nenavadnih oblikah podplatov, ki bodo s svojo edinstvenostjo navdihovale vsakdan. Sproščenemu poletju bomo piko na i dodali z zanimivimi vzorci čevljev, ki bodo v ulični modi narekovali nova pravila igre. Letos najbolj zapeljivi rdeči barvi se bosta pridružili morska modra in klasična bela, ki se bosta skupaj z nepogrešljivimi nežni pastelnimi toni prelivali v soju poletnih večerov.

Ponudbo nove sezone bodo popestrili modni dodatki, ki segajo od okrasnih kamnov, biserov in bleščic na visokih petah ter lesketajočega kovinskega videza obutve do trakov, sponk in jermenov na poletnih sandalih z nizkimi podplati.

Poleg majhne šik torbice, v katero lahko elegantno skrijete nakupovalno vrečko za vsak primer. To je moto letošnje kolekcije modne obutve in dodatkov Deichmann. 

prejšnji članek
Gigi Hadid podprla tudi brat in sestra
Lepotičenje
Gigi Hadid podprla tudi brat in sestra
naslednji članek
Kdaj je najbolj primeren čas za obisk savne?
Lepotičenje
Kdaj je najbolj primeren čas za obisk savne?
Preberite tudi