Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Nepogrešljivi trendi obutve

12. 4. 2018; 03.45
Avtor: K.M.
Foto 8_LJFW_APR18_Photo_KristijanSvabIMG_5152

Trendi obutve. foto: Kristijan Švab

V Ljubljani si jih je ogledala tudi Severina ...

Na modni pisti pomladnega ljubljanskega tedna mode je Mass, največji ponudnik modne obutve v Sloveniji, razkril nepogrešljive trende obutve za to vročo sezono.

V svoji modni reviji, ki je z drugimi revijami priznanih modnih kratorjev popolno zaokrožila sklepni dan LJFW, je obiskovalce navdušil s širokim naborom obutve, ki jih to sezono mora imeti v omari vsak modni navdušenec. Nad novo Massovo kolekcijo so bile navdušeni številni znani obrazi iz sveta mode, zvezdniki, blogerke in modni navdušenci, ki so z zanimanjem spremljali vsak korak. Prav tako pa je modna predstava fascinirala tudi fatalno Severino, ki je kot dolgoletna Massova ambasadorka trende spremljala iz prve vrste in s svojo prisotnostjo vsekakor popestrila dogajanje zadnjega dneva FWLJ. Med revijami je nasmejana pozirala na Massovih pomladno obarvanih gugalnicah, ki so bile s svojim kreativnim izgledom prava atrakcija za ustvarjanje čudovitih modnih foto utrinkov.

Trendi obutve.

In kakšni so nepogrešljivi trendi, ki jih je predstavil Mass? Massova modna revija je postregla z največjimi trendi sezone, na čelu katerih so nedvomno casual šik superge, kultne oxfordke in lahkotni poletni sandali ter natikači, ki bodo to pomlad igrali glavno vlogo vsake modne zgodbe. Velik poudarek je to sezono predvsem na eleganci, ki jo ustvarjajo petke vseh vrst, to poletje pa jo bodo izžarevali še posebej natikači. Po pisti se je sprehodilo veliko raznolikih petk, glavne med njimi so debele pete, ki z eksplozijo barv, vzorcev in dodatkov napovedujejo igrivo modno sezono. Drzni videz so narekovali tudi elegantni natikači, kot so Gucci navdahnjeni trendi 'mules' na debeli peti ali značilni 'loafer' natikači, ki so priljubljeni udobni čevelj modnega sveta. Nova Massova kolekcija je polna presenečenj in vsakega ljubitelja trendov ni pustila ravnodušnega.

Trendi obutve. foto: Jure Makovec

Trendi obutve. foto: Jure Makovec

Severina na tednu mode v Ljubljani. foto: Mediaspeed

Širok in raznolik izbor svetovno priznanih modnih znamk obutve iz nove Massove kolekcije za pomlad 2018 vas že čaka na policah Massovih trgovin.

Trendi obutve. foto: Kristijan Švab

prejšnji članek
Temperamentna in energična pesem, ki jo moraš slišati
Obsedena!
Temperamentna in energična pesem, ki jo moraš slišati
naslednji članek
Mladi geniji pokazali svoje izjemne sposobnosti
Moj life
Mladi geniji pokazali svoje izjemne sposobnosti
Preberite tudi