Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

6 razlogov za epilacijo

8. 5. 2018; 04.00
Avtor: K.M.
image005
Preden boš razgalila noge poskrbi, da bodo gladke in urejene.

S pomladjo prihajajo tudi višje temperature in kaj kmalu se bodo dame sprehajale v krilih in ponosno kazale svoje noge. Še pred tem pa bo potrebno poskrbeti, da bodo noge gladke in lepo negovane. Ena izmed odličnih možnosti je tudi epilacija, ki jo lahko opraviš tudi doma. Le imeti moraš ustrezen epilator. 

Dolgotrajno gladka koža

Epilator odstrani dlačice skupaj s korenino, zato traja dlje časa, da ponovno zrastejo. To pomeni, da bo vaša koža gladka kar do štiri tedne, vi pa boste brez skrbi. Odličen epilator pa je tisti, ki ga je ustvarilo nemško podjetje Braun.

Učinkovito odstrani tudi zelo kratke dlačice

V primerjavi z drugimi metodami odstranjevanja dlak s korenino vred, je prednost epilatorjev Braun v tem, da ujamejo in odstranijo tudi zelo kratke dlačice, ki niso večje od zrna peska (približno 0,5 mm). To omogoča Braunova tehnologija Close-Grip.

Nežno odstranjevanje dlačic

Ob redni uporabi je odstranjevanje dlačic z epilatorji Braun Silk-épil praktično neboleče.

Dlačice bodo manj opazne

Ob redni uporabi epilatorja bodo dlačice sčasoma postale manj opazne, ker jih odstrani skupaj s korenino. Zato so dlačice, ki ponovno zrastejo, mehkejše in tanjše kot po britju.

Vsestranska uporaba

Epilatorji Silk-épil imajo različne nastavke (odvisno od modela), zato lahko epilator uporabljate tudi na drugih delih telesa, ne samo na nogah.

Primerno tudi za tiste z občutljivo kožo

Epilacija med kopeljo ali pod prho je izvrstna rešitev za ženske z občutljivo kožo ali tiste, ki se z epilatorjem šele spoznavate in se navajate nanj. Ker pincete na glavi epilatorja med odstranjevanjem dlačic ne vlečejo neposredno kože, je njihov učinek na kožo minimalen.

prejšnji članek
Kljub vsemu sta prijateljici!
Obsedena!
Kljub vsemu sta prijateljici!
naslednji članek
Modni dodatki, ki si jih želiš imeti
Lepotičenje
Modni dodatki, ki si jih želiš imeti
Preberite tudi