boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Z modo ljubi poletje

12. 6. 2018; 09.15
Avtor: K.M.
esmara by Heidi Klum_LETSLOVESUMMER_Heidi\'s Summer Roadtrip

foto: Promocijski material

Še ena huda kolekcija.

S četrto kolekcijo esmara by Heidi Klum se sredi junija tudi uradno začenja modno poletje ljubezni (Summer of Love). Pri novi 9-delni kolekciji za dame in 6-delni kolekciji za dekleta #LETSLOVESUMMER Heidi Klum (na voljo v več različnih barvah oziroma vzorcih) se vse vrti okrog lahkotnih poletnih videzov. Pisani vzorci in resice, udobni materiali in izvrstne kavbojke – nova kolekcija ponuja ženskam in dekletom popoln material za individualne stile po značilnih, seveda ugodnih Lidlovih cenah od 2,99 EUR do 19,99 EUR.

»Pomembno mi je, da se z mojo kolekcijo lahko kombinira različne poletne sloge: čez dan si lahko v kratkih hlačah z vzorcem in v preprosti majici v kaki barvi popolnoma sproščen, zvečer pa kombiniraš razigrano poletno obleko z nizkimi usnjenimi sandali,« pravi Heidi Klum.

Lahkotno in lagodno
Sproščen stil iz Kalifornije, druge domovine Heidi Klum, je tudi pri nas že zelo priljubljen. »Sredi junija bodo v naših poslovalnicah na voljo vrhunski kosi kolekcije „esmara by Heidi Klum“ v boemskem stilu po značilnih, ugodnih Lidlovih cenah. Naše velike in male modne navdušenke lahko s kolekcijo #LETSLOVESUMMER udobno vstopijo v poletje,« pravi Akos Szilagyi, izvršni direktor nabave v Lidl Slovenija. Kolekcija Heidi Klum ponuja s čudovitimi poletnimi oblekami iz udobnih materialov, s potiskanimi in enobarvnimi majicami s kratkimi rokavi, majicami brez rokavov in kratkimi hlačami z rafiniranimi vzorci, jeans hlačami in poletno lahkimi usnjenimi sandali vsem ženskam in dekletom ključne kose oblačil za nešteto kombinacij.

Začetek prodaje: 18. junij


Prodaja nove kolekcije #LETSLOVESUMMER „esmara by Heidi Klum“ se začne v ponedeljek, 18. junija, v okviru Lidlovega tedna mode „Lidl Fashion Week“, in sicer v vseh Lidlovih trgovinah po Sloveniji.

prejšnji članek
Kako uporabljati suhi šampon?
Lepotičenje
Kako uporabljati suhi šampon?
naslednji članek
Ariana Grande naj bi bila zaročena
Obsedena!
Ariana Grande naj bi bila zaročena
Preberite tudi