palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Kako se znebiti mozoljev?

28. 10. 2020; 10.00
Avtor: K.M.
mastna koža, maska, jogurt, kumare

Ženske so bolj nagnjene k mastni koži med menstruacijo, nosečnostjo ali menopavzo, pa tudi kadar jemljejo kontracepcijske tablete. foto: Dreamstime

6 korakov do čiste kože.

1. S puberteto pridejo tudi mozolji, ki se največkrat pojavijo na obrazu, kar lahko načne tudi tvojo samozavest. Skupno jim je to, da gredo vsem dekletom na živce. 

2. Pomembno je, da svojo kožo vsak dan dobro očistiš. Najprej si umij roke, nato pa na obrazu uporabi primerno čistilno sredstvo za svoj tip kože. 

3. Ostanke čistilnega sredstva in vse druge morebitne umazanije nato dobro izperi z mlačno vodo. Čista voda tvoji koži ne bo škodila, zato postopek ponovi. 

4. Kožo na obrazu nato do suhega obriši s čisto in svežo brisačo. Ne uporabi brisače, v katero si si pred tem recimo obrisala roke ali jo je že kdo uporabljal. 

5. Po čiščenju moraš kožno obvezno navlažiti s tonikom, ki ji bo vrnil zaščitno kislo plast. Nato pa nanjo nanesi še hranilni izdelek. Lahko tudi obrazno masko. 

6. S tem postopkom tvoja koža morda ne bo nenadoma sijoča in čista. Gre za prvi korak, s katerim boš naredila vse, kar je v tvoji moči za čim bolj čisto kožo.

prejšnji članek
Brezplačna spletna delavnica samoobrambe z Rokom Derenčinom
Obsedena!
Brezplačna spletna delavnica samoobrambe z Rokom Derenčinom
naslednji članek
Znaki, da nosiš napačno številko modrčka
Lepotičenje
Znaki, da nosiš napačno številko modrčka
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska