pes-luna-drevo-zajem-slike
Svet24.si

Video: Pogrešanega psa našli na nenavadnem mestu

Samo Červek
Necenzurirano

Nov sporni posel na Darsu: razpis padel, ker so favorizirali ponudnika

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Lepotni izdelki ustvarjeni samo zate!

24. 9. 2023; 01.44
Avtor: C.U.
FaceBoom

FaceBoom foto: Promocijski material

Pridruži se rožnati revoluciji.

V Loliti Supernova Rudnik je pretekli teden potekala predstavitev izjemnih kozmetičnih liniji izdelkov FaceBoom in Soraya. Namenjeni sta popolni negi kože za generacijo Z. FaceBoom prinaša edinstvene evropske izdelke za nego kože. Formulirani so z edinstvenimi lokalnimi sestavinami v njihovih lastnih laboratorijih, da javnosti lahko predstavijo inovativne izdelke, ki niso na voljo drugod po svetu.

Tjasa Kokalj Jerala, Nina Puhek, Eva Ahačevčič Pakiž foto: LiparDesign

Predstavitev izdelkov v Loliti Supernova Rudnik foto: LiparDesign

Neja Krampl Mastnak in Eva Centrih (Evina lepotilnica) foto: LiparDesign

FaceBoom ne ponuja samo tipičnih izdelkov za nego kože, namenjenih najstnikom, kot so npr. izdelki za zdravljenje aken, ampak ponuja tudi široko paleto izdelkov, namenjenih vsem težavam s kožo, ki jih ima generacija Z. Vse to je mogoče zaradi dediščine in znanosti. Zaradi svetle in moderne embalaže, skupaj z vrednotami podjetja, ki so usklajeni z aktualnimi globalnimi vprašanji, kot so trajnost in naravne sestavine, je FaceBoom popoln izdelek za generacijo Z (no, pravzaprav za vse)!

Dada Jerovšek (Lolita, Kaval Group), umetnici ličenja Tina Fabjan in Jasna Oklešen ter piarovka Katarina Štular. foto: Matic Lipar

Eva Ahačevčič Pakiž foto: LiparDesign

Naravno, kakovostno, vegansko

Na trgu, ki se morda na prvi pogled zdi prenasičen, stoji linija izdelkov FaceBoom nad ostalimi, saj ponuja naravne, visokokakovostne in veganske sestavine, ki so združene v formulah za reševanje številnih skrbi za nego kože povprečnega mladega potrošnika. Za razliko od drugih blagovnih znamk FaceBoom prinaša znanstveno ozadje enega največjih kozmetičnih podjetij v Evropi, ki celotne proizvodne procese dela znotraj podjetja. Izdelki ustrezajo trenutnim trendom: ponujajo naravne sestavine in so zapakirani v trajnostno embalažo.

FaceBoom foto: Promocijski material

Kozmetika Soraya foto: Promocijski material

FaceBOOM in SEBOOM sta bila ustvarjena za izpolnjevanje najrazličnejših potreb. Linije izdelkov se nenehno širijo z novimi izdelki, ki ustrezajo posebnim tipom kože in posebnim potrebam. Poleg tega se razlikujejo po barvi embalaže, da se potrošniki lažje znajdejo in si tako sestavijo svojo rutino. Vsebujejo rastlinske izvlečke in olja, ki blagodejno delujejo na kožo.

Prednosti linije:

  • ima več kot 95 % naravnih sestavin
  • 100% veganska
  • zagotavlja hidracijo
  • odobrena s strani PETA
  • nov privlačen dizajn v trendovskih barvah z nekonvencionalnimi detajli
  • embalaža iz recikliranega materiala
  • etikete iz BIO folije
  • FSC certificirana
prejšnji članek
Jesen je čas za kavbojke
Lepotičenje
Jesen je čas za kavbojke
naslednji članek
Luka Basi poskrbel za večer poln presežkov
Obsedena!
Luka Basi poskrbel za večer poln presežkov
Preberite tudi