Smrklja Njena.si
Moj life
 

V Slovenijo prihaja Chris Walton!

4. 5. 2015; 08.00
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: arhiv

Razlog za težko spreminjanje samega sebe je, da celo do 99 odstotkov človekovih miselnih procesov nadzoruje podzavest, ravno ta pa je tista, ki jo moramo najprej spremeniti – kar je seveda najtežje.

Če želimo trajno in učinkovito spremembo, moramo v proces spreminjanja vključiti svojo podzavest. Naš podzavestni um je kot trdi disk na našem računalniku. Gre za skladišče spominov, prepričanj in podatkov. Najprej moramo ugotoviti, kaj se sploh skriva v naši podzavesti. Da ugotovimo, kakšne omejitve in blokade imamo v svojih možganih, uporabimo preprosto testiranje mišic iz kineziologije. »Lahko rečemo, da uporabimo telo, da komuniciramo in spremenimo omejitve v mislih. Z zadnjimi spoznanji v znanostih, povezanih s preučevanjem povezave med mislimi in telesom, lahko nato svoja stara prepričanja in omejitve spremenimo tako preprosto in hitro, kot lahko spremenimo ali izbrišemo programe na svojem domačem računalniku. S tehnikami Gama zdravljenja  lahko spremenimo naša destruktivna prepričanja«, pravi psiholog Chris Walton, pionir psihološke kineziologije v Veliki Britaniji, avtor dveh knjig, Gama zdravljenje in Vrhunska uspešnost v 60 sekundah.

Priznani coach, Chris Walton, je razvil zanimivo metodo spreminjanja prepričanj, ki jo uspešno že vrsto let predaja drugim. Njegovo izhodišče je bilo, kako najhitreje omogočiti ljudem, da spremenijo podzavestna prepričanja in razvijejo močno in pozitivno življenjsko energijo. Svoje znanje in raziskave o moči podzavestnega uma je strnil v sistem praktičnega znanja in vaj »Gamma Mindset«, ki jih bo 16. maja predstavil na intenzivni delavnici na Bledu. Chris pravi, da s tehnikami, ki jih je razvil, lahko pomagamo ljudem hitro in dolgotrajno odpraviti njihove strahove in čustveni stres. Pomagamo jim spremeniti omejujoča prepričanja v podzavesti in s tem omogočiti, da izkoristijo svoj potencial in povečati možnosti za uspeh.

Gama tehnika vam bo pomagala spremeniti zastarela prepričanja in negativne čustvene reakcije ter vam prinesla večjo samozavest, čustveno umirjenost, umsko jasnost in globoko prepričanje, da lahko dosežete vse svoje cilje. 

»To je idealno stanje, v katerem zdravimo telo, odstranimo strahove, dvome in čustveni stres ter odpravimo omejujoča podzavestna prepričanja«, opisuje tehnike Gamma zdravljenja Chris Walton.

Chris dodaja: »Misli in telo skupaj tvorijo celovit sistem, sta kot dve strani kovanca in nikakor ne ločeni. Naše misli in čustva vplivajo in spreminjajo naše fizično telo – imajo približno enak učinek kot hrana, telovadba in gibanje, ki vplivajo na to, kako razmišljamo in čutimo.« Že po svoji naravi prepričanja temeljijo na preteklosti in so zato zastarela. Znanost nam kaže, da med nosečnostjo plod shranjuje čustva, misli in materine reakcije. Skozi prvih šest let našega življenja ljudje shranjujemo prepričanja in načine obnašanja iz naše okolice. »Večina nas celo odraste z zelo omejujočimi prepričanji, ki se jih sploh ne zaveda. Z omejujočimi prepričanji mislim na taka, kot so na primer »nisem dovolj dober«, »tega si ne zaslužim«, »niti približno ne morem zaslužiti toliko denarja« in tako dalje. Ko spremenimo prepričanje v nova in navdihujoča, se zgodijo radikalne in globoke spremembe. Zapomnimo si, da naša prepričanja nadzirajo vse, kar mislimo, čutimo in delamo!«, pravi mojster psihologije.  Gama tehnike so bile znanstveno potrjene z meritvijo aktivnosti možganskih valov z uporabo E.E.G. Te tehnike ustvarjajo visok nivo gama možganskih valov v višjih centrih možganov - v prednjih režnjih. Gama možganski valovi povezujejo možgane in ustvarjajo vrhunsko stanje zavesti.

»V poplavi knjig in seminarjev na področju osebnega razvoja je bilo veliko avtorjev, ki so obljubljali sveti gral trajnih pozitivnih sprememb. Te so žal večinoma temeljile na zastarelih tehnikah pozitivnega mišljenja, motivacije ali slepega verovanja. Gama možganske tehnike pa so znanstveno podkrepljene in predstavljajo novo razumevanje povezave med umom in telesom. Zagotavljajo trajne in globoke spremembe na kateremkoli področju našega življenja. Razumevanje moči svojega lastnega uma je najpomembnejša stvar, ki jo lahko naredimo za naš uspeh, najsi bo to v osebnem ali poslovnem življenju", je še dodal Walton, o katerem lahko več izveste na: www.gamazdravljenje.si

prejšnji članek
Mega nega za lase: preveri!
Lepotičenje
Mega nega za lase: preveri!
naslednji članek
Neskončnost
Obsedena!
Neskončnost
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.