Smrklja Njena.si
Moj life
 

Osrečili smo rekordno število ljudi!

24. 3. 2015; 12.14
Avtor: katarina
uvodna

foto: promocijsko gradivo

Po lanskoletnem velikem uspehu Radia Salomon, zalažbe Menart in plesnega centra Libero Dance Center, ki so za svetovni dan sreče na Prešernovem trgu v Ljubljani priredili veliki nenadni plesni spektakel, so plesalci plesne šole Libero Dance Center, založba Menart in Alya sklenili ponovno združiti moči.

Tokrat so se v tesnem sodelovanju z Radiem Aktual, dnevnim časopisom Svet24 ter ob podpori vseh medijev Media24 projekta lotili v še veliko večjem obsegu. Namen prireditve je ostal enak – osrečiti kar največ ljudi. Da je ob tem padel še lanskoletni rekord, pa seveda toliko bolje!

Glasbenica Alya, voditelj Klemen Bunderla, Azra Selimanović, vodja plesne šole Libero Dance Center s plesalci ter Aktualko, maskota radia Aktual, v družbi mičnih Aktualovih hostes, so že od nasvezgodaj zjutraj s srečnimi mislimi osrečevali vse tiste, ki skrbijo za nas vsak dan, pa nanje vse preveč radi pozabljamo – obiskali so gasilce, smetarje, delavce z urgentne zdravstvene službe, medicinske sestre ... Z obiskom so osrečili tudi oskrbovance doma za ostarele, ki so jih bili še posebej veseli, otroci iz vrtca pa so se najbolj od vsega razveselili Aktualkota. Vse, ki so jih obiskali, so osrečili s srečno mislijo poslušalcev Radia Aktual, ki so jo postregli skupaj z dišečo kavo Illy, čokoladicami Merci in svežim izvodom časopisa Svet24.

Srečni dan je svoj vrhunec doživel ob 15. uri na Prešernovem trgu v Ljubljani, kjer se je na veliko začudenje mimoidočih nenadoma zbrala velika množica plesalcev ter odplesala enega največjih, če ne kar največji srečni ples oz. flash mob doslej. Vzdušje je bilo nabito s pozitivno energijo in smehom, tako da so se mnogi mimoidoči pridružili plesu ... in bili nagrajeni z balonom s smeškom. Plesalci plesne šole Libero Dance Center so svoj srečni dan nadaljevali v BTCju, kjer domujejo, saj so do poznih večernih ur plesali v nakupovalnem središču City Park in tako poskrbeli s širjenjem nasmeškov.

Naj se nasmeški in srečne misli širijo dalje, saj si lahko ogledate filmček z dogodka - Mednarodni dan sreče 2015 na Youtubu. 

Na mednarodnem dnevu sreče so s plesaci plesne šole Libero Dance Center, založbo Menart, Radiem Aktual in časopisom Svet24 srečo pomagali delili tudi Avtohiša Malgaj na Tržaški, Merci in Knoppers.     

prejšnji članek
PAULU WALKERJU V SLOVO
Obsedena!
PAULU WALKERJU V SLOVO
naslednji članek
2. ALIVE STEP UP
Obsedena!
2. ALIVE STEP UP
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.