evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kako veš, da je pravi zate?

7. 6. 2017; 07.30
Avtor: Ana K.
Sočne podrobnosti, ki te bodo soočile z resnico.

Se kdaj znajdeš v situaciji, ko se sprašuješ ali je pravi zate oziroma kako in kdaj boš vedela, da je pravi zate? Potem pojdi skozi podane kriterije in našla boš pravi odgovor na svoje vprašanje.

Idealen fant tega zagotovo ne počne!
Zavedaj se, da se moraš fanta, ki gleda samo na zunanji videz TAKOJ znebiti. Prav tako se izogibaj tistim, ki vedno najdejo izgovore, ko predlagaš skupno preživljanje prostega časa. Da fant ni primeren zate kažejo tudi sledeča vedenja: prelaga srečanje s tvojimi starši, ti laže, skuša te spremeniti, ne želi te predstaviti svojim prijateljem, ne pokaže ti nobenega spoštovanja ali pa se celo obnaša preveč posesivno.

Ta bo definitivno pravi zate!
Fant, ki si ga mora želeti vsako dekle je nekdo, ki ti bo vedno stal ob strani in ti bo kadarkoli pripravljen prisluhniti. Pri njemu nikoli ne boš naletela na izgovor kot je nimam časa, prav tako te ne bo nikoli želel spreminjati. Nasprotno! Spodbujal te bo k temu, da ostaneš takšna kot si, saj si ravno takšna zanj najboljša. Vedno te bo skušal spraviti v dobro voljo, četudi bo sam pod stresom in kar je zelo pomembno, veliko časa bo posvečal vajini zvezi in temu, da bi jo ohranila. Princ tvojih sanj mora biti razumevajoč, zabaven, zvest in pripravljen na kompromise.



O njem lahko govoriš same lepe stvari!
Če lahko v nedogled naštevaš pozitivne lastnosti svojega fanta, si na pravi poti. V primeru, da fant ni pravi je lahko rdeči alarm že to, da se prijateljicam neprestano pritožuješ čez njega in te stalno nekaj moti na njem. Ko pa je zadeva obratna in v fantu najdeš vse kar si želiš in ne opaziš prav nobene večje napake, si lahko oddahneš. Ta je pravi zate!

Idealna zveza pa vseeno ne temelji vedno na popolnosti. Dobro je vedeti, da nihče ni popoln. Ne ti in ne on. Zato je v zvezi bistvenega pomena POGOVOR. Težave skušajta reševati skupaj in sproti!
Še preden se podaš na lov za princem svojih sanj pa bi te želela opozoriti na to, da fanta najprej dobro spoznaj in šele nato stopi v resno zvezo, saj je imeti skupne cilje, prepričanja, mišljenja ključno.


prejšnji članek
Perrie Edwards je objavila čustveno fotografijo
Obsedena!
Perrie Edwards je objavila čustveno fotografijo
naslednji članek
Pokovka in slane palčke: Zdrav prigrizek ali kalorijska bomba?
Moj life
Pokovka in slane palčke: Zdrav prigrizek ali kalorijska bomba?
Preberite tudi