sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Moj life
 

5 pravil, ki ti bodo pomagala ohraniti srečno zvezo

1. 9. 2017; 12.00
Avtor: Ana K.
Boš videla, da deluje.

Misliš, da nobena zveza ne traja večno? Da zgodba o srečnem koncu ne obstaja? Zagotovo ti ne moremo obljubiti popolno zvezo, ki bo potekala brez težav. Lahko pa ti pomagamo z določenimi nasveti, ki bodo vajino zvezo naredili lepšo in z manj nesoglasij.

Vsak par ima skupne vzpone in padce, pri tem pa je pomembno, da gresta partnerja skupaj skozi tako eno kot drugo. Zavedaj se, da te bo pri fantu sigurno kaj zmotilo in prav tako njega pri tebi, ampak ključno je to, da dojameta, da je to nekaj normalnega in da prava zveza temelji na popuščanju, zaupanju in razumevanju. Predstavili ti bomo pet pravil, ki ti bodo pomagala pri tem.

1. Ne skušajta spreminjati drug drugega
Bistveno je, da prenehata z iskanjem napak. Vsakdo jih ima in to dejstvo je potrebno sprejeti. Pomembno je, da sprejmeta drug drugega takšna kot sta. Pomislita raje na to kar vaju osrečuje. Če bosta prenehala iskati pomanjkljivosti, bosta zagotovo srečnejša. Saj veš, da ti ni prijetno, če te nekdo stalno opozarja, da nekaj delaš narobe, da mu na tebi ni nikoli nič všeč. Enako je drugi osebi, če si ti takšna do njega. Skušajta najti pozitivne stvari in boš videla, da bo zveza bolje stekla.



2. Dajta si dovolj prostora
S tem ne mislimo prostora kot je tvoja soba ali prostor na kavču. Temveč to, da morata drug drugemu zaupati in dovoliti dihati. Če bosta neprestano tičala skupaj, se bosta počasi naveličala drug drugega. Pojdita ven s svojimi prijatelji, vzemita si kdaj dan zase, ne pozabita na svoje hobije in stvari, ki jih rada počneta. Boš videla, da bosta tako bolj povezana. Poleg tega pa, ko se ne vidiš kakšen dan, se pričneš pogrešati in potem je snidenje toliko lepše.

3. Zaupanje je ključno
Zelo pomembno je, da si zaupata. Ne utrujajta drug drugega z vprašanji kje si bil, kaj delaš, kdo je ona. Ključno je, da verjameta drug drugemu na besedo. To je temelj vsake zveze. Kar pa je prav tako potrebno izpostaviti je tudi to, da je dobro, da si povesta čisto vse. Tako vaju ne bo nič presenetilo in zagovori ne bodo potrebni.



4. Vzemita si čas samo za vaju
Pojdita nekam skupaj. Rezervirajta si čas za enodnevni izlet. Tako se bosta še bolj povezala, saj se bosta za nekaj ur odklopila od preostalega sveta in posvetila čas drug drugemu, vajinim željam, težavam, ki vaju obremenjujejo. Verjemi, da ni boljšega zdravila kot to.

5. Komunicirajta
Pogovori so bistveni. Rešujta težave skupaj. Ne smeta imeti skrivnosti ali si prikrivati stvari. To je najslabše. Ko se enkrat pričnejo nabirati težave, lahko zabredeta in ne bo več rešitve. Torej bodita ekipa.



Naj bo vajina zveza razumevajoča.

prejšnji članek
Se je Demi Lovato potrebno bati
Obsedena!
Se je Demi Lovato potrebno bati
naslednji članek
5 razlogov, zakaj obožujemo Katherine Langford
Obsedena!
5 razlogov, zakaj obožujemo Katherine Langford
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska