sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kaj praviš o šolski romanci?

9. 1. 2017; 11.00
Avtor: Ana K.
Zakaj pa ne.

Ker se bliža šola, ti verjetno rojijo po glavi slednje misli. O joj pa ne tako hitro. Zopet so na vidiku domače naloge, učenje. Sovražim šolo. Nikar! Naredi si šolski čas bolj zanimiv. Boš videla, da bo z našim namigom šola naenkrat postala bolj zabavna.

Čas je za šolsko ljubezen. Romanca v šolskih klopeh je čisto posebna in je zagotovo še dolgo časa ne boš pozabila. Če se sprašuješ kako začeti, imamo odgovor na tvoje vprašanje. Sledi 8 korakom.

1. Korak: Preživi več časa z nasprotnim spolom
Najprej moraš ugotoviti kateri fant v razredu ti je sploh všeč, zato se moraš družiti tudi s fanti. Njihova družba zna biti zanimiva. Verjemi, da so v večini primerov zelo zabavni. Ne komplicirajo in ne marajo obrekovanja. Česa boljšega si ne moreš želeti.

2. Korak: Postani njihova prijateljica
Čas je, da si pridobiš njihovo zaupanje. To ti bo kasneje pomagalo. Potrebuješ čim več vezi, ki te bodo pripeljale, do tvojega princa.


3. Korak: Izberi fanta, ki ti je všeč
V tem času boš verjetno že spoznala, čigava prisotnost ti najbolj ustreza. Ker si že nekaj časa v tej družbi, ne bo nič čudnega, če fanta, ki ti je všeč povprašaš ali bi kaj počela skupaj.

4. Korak: Počasi mu nakaži kaj čutiš
V kolikor med druženjem s tem fantom vse bolj ugotavljaš, da ti je všeč, je čas, da mu to pokažeš. Dajaj mu lepe komplimente, povej mu, da si želiš imeti fanta kot je on. Potem pa počakaj na njegovo reakcijo.

5. Korak: Poljubi ga
Če ugotoviš, da je naklonjenost obojestranska, je čas za poljub. Za začetek ga poljubi na lička. Boš videla, da bodo metuljčki v tvojem trebuhu kar poleteli.

6. Korak: Začnita hoditi


Ker sta ugotovila, da sta ustvarjena drug za drugega je čas, da postaneta par. Saj ni potrebno, da imata resno zvezo. Lahko hodita na sprehode, se družita tudi v prostem času, gresta skupaj v kino, kolesarit. Obstaja nešteto opcij za preživljanje skupnega časa.

7. Korak: Ne hitita z ničemer
Zapomni si, da ko s fantom začneš hoditi, to še ne pomeni, da sta pripravljena na kaj več. Čas za to še pride. Uživajta mladost, se družita, pogovarjajta, kakšen poljubček na lička ali usta in je čisto dovolj. Ostalo še pride čez nekaj let.

8. Korak: Imej se lepo
Tvojo romanca je sedaj v polnem teku. Uživaj.

Pri tem pa ne pozabi na šolo. Je že res, da sedaj zaradi fanta raje hodiš v šolo, ampak zveza ne pomeni, da nanjo pozabiš. Imamo en trik zate. Če boš v šoli popustila, ti starši zagotovo ne bodo pustili imeti fanta. Če pa se boš z ocenami in učenjem še bolj trudila, bodo zadovoljni tako starši kot ti sama. Oni ne bodo nasprotovali tvoji zvezi, ti pa boš vesela, ker boš imela tako lepe ocene kot tudi prečudovitega fanta. Torej se izkaži.


Naj ti šolska romanca prinese veliko lepega.

prejšnji članek
Se veliko prepiraš s svojimi starši?
Se veliko prepiraš s svojimi starši?
naslednji članek
Če so ti čevlji premajhni, upoštevaj to
Lepotičenje
Če so ti čevlji premajhni, upoštevaj to
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska