Aleksa Balašević
Svet24.si

Balaševićev sin obžaluje vse, kar je storil v preteklosti: "Bila je nedolžna, ni pila alkohola"

1715284723-172a1604-1715284697347
Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: Izvršba je ustavljena, smo v dogovorih z upniki.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

V čem je skrivnost nore zabave?

25. 8. 2016; 02.16
Avtor: Ana K.
Naj bodo tvoje zabave od zdaj naprej nepozabne.

Si želiš organizirati nepozabno zabavo? Ali pa si povabljena na kakšno pa ne veš kako bi si zagotovila dodobra izkoriščen čas za užitek in sprostitev? Razkrivamo ti skrivnosti, ki te bodo popeljale do popolne zabave.



Jasno je, da zabava uspe takrat, ko se vsi povabljenci zabavajo. To pomeni, da ne sme biti nihče zdolgočasen, hkrati pa moraš paziti, da nanjo ne povabiš nekoga, ki je že po naravi slabe volje. Taka oseba bo kvarila razpoloženje vseh in jih spravila v slabo voljo. Preveri na kaj moraš biti pozorna, ko organiziraš kakšno zabavo ali pa si le del nje.

- Najprej naj ti zaupamo, da za dobro zabavo ne potrebuješ alkohola in cigaret. To dvoje samo uniči celotno vzdušje. Če se kdo napije lahko začne razgrajati in hitro se lahko uniči mamina najljubša preproga ali pa razbije njena najljubša vaza. Hkrati pa alkohol ni zdrav, zato pri prirejanju zabave črtaj alkohol in cigarete. Če misliš, da je nekdo frajer, če kadi se pošteno motiš. Prej izpade kot reva, ker se dela, da je nekaj kar v resnici ni. Cigareti škodujejo tvojemu zdravju in denarnici. Predstavljaj si kako bi odreagirali tvoji starši, če bi prišli domov po zabavi in zavohali cigarete in alkohol. Nikoli več ti ne bi dovolili imeti zabavo, ti pa bi imela številne kazni, prepovedi in omejitve, poleg tega pa bi se lahko kar poslovila od zabavnih petkovih večerov.

- Če si ti organizatorka zabave ne povabi preveč ljudi. Povabi tiste s katerimi se dobro ujameš. Pri izbiri povabljencev pa bodi pozorna tudi na to, da ne bodo na seznamu samo pari. Le-ti bi se umaknili v osamo in tako ne bi bilo komunikacije med povabljenimi. Svetujemo ti, da povabiš osebe, ki imajo podobne interese, tako jim ne bo zmanjkalo tem pogovora.

- Izogibaj se 'bahačev'. Le-ti bi želeli biti v središču pozornosti in drugi ne bi prišli do besede in bi se posledično pričeli dolgočasiti.

- Poskrbi za animacijo, igre, srečelov, glasbo in dober prigrizek. Vse to bo ustvarilo prijetno vzdušje in poskrbelo za obilico smeha in dobre volje. Še boljše ozračje pa lahko dosežeš z lepo okrasitvijo. Pri tem ti bodo prišli prav baloni in trakovi. Naj bo vse popolno, saj smo na zabavi, kajne.

- Lahko pa organiziraš večer samo za dekleta in gledate dobre filme, igrate 'Activity', pojete karaoke in klepetate ob dobri pici.

Naj ti zabave ostanejo v lepem spominu še dolgo časa.

prejšnji članek
Naj bodo okrogla ...
Lepotičenje
Naj bodo okrogla ...
naslednji članek
Enodnevni izlet, ki vzame dah
Moj life
Enodnevni izlet, ki vzame dah
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska