oblaki, vreme
Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na radarsko sliko

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Paket smeha

17. 10. 2015; 09.04
Avtor: K.M.
arts51
Najbolj zabaven teater je pripravil nov paket smeha.

Tako kot dobra filmska komedija, je tudi gledališka odlična in iskriva. Tista kombinacije odnosov na odrskih deskah lahko v tebi vzbudijo čisto drugačna, a iskrena čustva. To že osemnajst let počne mengeško gledališče, Špas teater, ki je obljubilo, da bo tudi naslednjih (vsaj) osemnajst let pripravljalo veliko komičnih predstav. Prvi paket smeha so že predstavili. Te zanima čemu se boš lahko smejala?

Letos te čaka kar nekaj novih predstav. Prva je Moški so z Marsa, ženske so z Venere, ki jo po knjigi Johna Graya pripravlja Denis Avdić. ''Za glavnega igralca v novi komediji nisem čisto prepričana, iz katerega planeta je, ker je kot en superman, zjutraj vstaja ob štirih, vodi radijsko oddajo, popoldan je z družino, zvečer na televiziji, to sezono pa tudi na gledaliških odrih v Špasu. Se že veselimo premiere, ki bo 17. oktobra,'' je o predstavi povedala direktorica, Urška Alič. 


Veliki uspešnici Slovenska muska od A do Ž sledi nova predstava Slovenska literatura od A do Ž, ki jo pripravljajo: Jure Karas (tekst), Primož Ekart (režija), igrajo pa Lado Bizovičar, Jaša Jamnik in Jernej Čampelj. Obljubljajo ti, da bo tokratna predstava še bolj zabavna kot prva, saj tokrat Lado na odru ne bo sam. 

Na oder pa prihaja tudi legendarni Jonas vs. Jonas (mogoče si bodo izmislili še bolj zabavno ime), ki jo bo režiral Lado Bizovičar, glavno vlogo v njej pa ima kdo drug kot Jonas. Ponovno pa si boš lahko ogledala predstave Moška copata (Ranko Babić), Ko ko komedija (Katarina Čas, Ana Marija Mitić) in Čista norišnica.


Brez skrbi, letošnjo jesen in zimo se boš lahko zelo smejala. 

Ekipa Špas teatra.

Ekipa Špas teatra. foto: Marko Vavpotič

prejšnji članek
Tudi v težkih trenutkih navduši
Lepotičenje
Tudi v težkih trenutkih navduši
naslednji članek
Perfektni One Direction
Obsedena!
Perfektni One Direction
Preberite tudi