pri belokranjcu
Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi krvoločni prikradejo čisto do hišnih vrat

1694618501-img-8801-purg-1694618444412
Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte šefa celjske bolnice

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Najdi si edinstvenega fanta!

7. 7. 2017; 03.20
Avtor: K.M.
couple_boyfriend_girlfriend_date_hug_54463_1680x1050
Ne išči podobnega, najdi edinstvenega.

Prav vsako dekle se vsaj enkrat v življenju zatreska v svetovnega zvezdnika. Pa naj bo to pevec, igralec, športnik ali kak drug vzornik, ki ga spremljaš preko televizijskih ekranov. Čeprav misliš, da gre za globoko ljubezen, gre dejansko za zatreskanost v njegov videz in zunanjo medijsko podobo, ki jo uspešno goji. So njegove lastnosti resnično tiste, ki odlikujejo tvojega idealnega fanta?

Težava je predvsem v tem, da ti tega danta, recimo članov skupine One Direction, ne poznaš v resnici. Znane so ti samo njegove lastnosti, ki ti jih predstavlja. Ne pravimo, da niso dobri fantje, a vseeno kakšno skrivnost zadržijo zase. Recimo njihovo tečnobo, ko se zbudijo, morda ljubosumje, predvsem pa ne opaziš njihove zasedenosti, ki je zaradi njihove kariere na kar visoki stopnji.

Fantom delaš največjo krivico, če jih primerjaš z idealom zvezdnikov, ki jih obožuješ. Za začetek ne smeš iskati fanta, ki je vizualno podoben tvoji zvezdniški zatreskanosti. Ker le-ta seveda ni pomembna, hkrati pa se lahko za njo skrivajo slabe lastnosti osebnosti. Nikoli jih ne smeš spreminjati, ali še več, ob tem govoriti ''Zakaj nimaš pričeske kot Justin Bieber?''. Tudi ostale primerjave pa so nepotrebne oziroma neprimerne.

Najti moraš fanta, ki bo popolen zate. Moraš ga spoznati, se mu prilagoditi in kdaj tudi potrpeti. Ker tudi tvoje zvezdniške zatreskanosti niso popolne.

prejšnji članek
Kako prikriti strije?
Moj life
Kako prikriti strije?
naslednji članek
Drzni detajli in galaktični navdihi za popoln modni odtis
Lepotičenje
Drzni detajli in galaktični navdihi za popoln modni odtis
Preberite tudi