oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Že veš, kje boš danes silvestrovala?

31. 12. 2015; 10.17
Avtor: Ana K.
xaveriks_ritemmladosti_2012-4
Preveri, kaj se bo dogajalo v centru treh največjih mest v Sloveniji.

Če si ena tistih, ki še ne veš, kje bi pričakala novo leto, ti lahko pri tem pomagamo. Obišči Ljubljano, Maribor ali Celje, saj bo tam potekalo noro silvestrovanje na prostem v ritmih zabavne glasbe. Predstavljamo ti glasbene izvajalce, ki bodo greli praznične odre.

Ljubljana

Mestni trg: Prizorišče je tradicionalno namenjeno ljubiteljem popevk, ki jih izbrani izvajalci navdušujejo vsako leto. Če si torej ljubiteljica popevk, je to pravi izbor zate. Danes te bodo tam zabavali: Manca Izmajlova, Samuel Lucas, in skupina HELP! – A Beatles Tribute.

Kongresni trg: Silvestrovanje na Kongresnem trgu je namenjeno najširšemu krogu obiskovalcev. Izbor izvajalcev zagotavlja zabavo vsem generacijam, s trga pa je tudi eden od najlepših pogledov na ognjemet. Danes te bodo v novo leto popeljali: Muff, Tabu in Učiteljice.

Si ljubiteljica alternativne in rock glasbe? Potem moraš na Trg francoske revolucije, kjer ti bodo silvestrski večer polepšali Koala Voice, N‘toko, Klemen Klemen in 8 Bomb.

Začetek: ob 21.00h

Maribor

Na letošnjem silvestrovanju v Mariboru na Trgu Leona Štuklja se boš lahko zabavala ob nastopu skupin Kingston in Karneval band. Noro, kajne? Delaj galamo v Mariboru skupaj s Kingstoni ;).

Celje

Si iz Celja, ali pa vsaj iz bližnje okolice? Potem nimaš druge izbire, kot da 'zažuraš' skupaj z Rok'n'bandom. Silvestrovanje se bo pričelo ob 22.00 uri na Krekovem trgu.

Vidiš, četudi prej nisi imela načrtov za najdaljšo noč v letu, imaš veliko izbire in priložnosti, da vstopiš v novo leto tako kot se spodobi.

Lepo praznuj in srečno 2016!

prejšnji članek
Prava modna kombinacija za današnji večer
Lepotičenje
Prava modna kombinacija za današnji večer
naslednji članek
Ponesrečil se je sin Angeline Jolie in Brada Pitta
Obsedena!
Ponesrečil se je sin Angeline Jolie in Brada Pitta
Preberite tudi