evrovizija, švica
Svet24.si

Evrovizijska zmaga v roke Švicarja Nema!

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Dekleta, ki so rojena za zvezo so …

12. 8. 2017; 08.00
Avtor: Ana K.
cute-romantic-couples-making-love-kissing-hugging-sad-alone-emotioanl-wallpapers-1
Preveri, če si med njimi.

Najstnica ti predstavlja tri astrološka znamenja. Preveri, če si rojena v katerem izmed teh in tako ugotovi ali si dobra punca in partnerka, kar pomeni, da te fantje naravnost obožujejo, ker imaš točno takšen karakter, kot ustreza večini moške populacije. Si torej dekle, ki je rojeno za zvezo?

Najboljše partnerke so rojene v znamenju:

Kozoroga
Če si rojena v znamenju kozoroga, najbrž veš, da je tvoja prioriteta iskrenost. Resnicoljubje pa je nekaj, kar nasprotni spol še kako ceni. Fantje namreč ne marajo deklet, ki jim lažejo in prikrivajo stvari. Z iskrenostjo zveza teče in traja dolgo časa. Prav tako pa si zelo odgovorna in požrtvovalna oseba, seveda pa do mere dokler te nekdo ne prične izkoriščati. Verjemi, da tvoj fant tvoje razdajanje ljubezni ceni in ti bo vse povrnil, ker ve da ima ob sebi zaklad.



Raka
Za rakice vsi vemo, da so zelo družinske osebe. Si človek, ki ne mara pohajkovati naokoli, ampak najraje preživiš prosti čas ob osebi, ki jo ljubiš. Zadovoljstvo drugih ti pomeni veliko. Vseeno pa te opozarjamo, da ne smeš pozabiti misliti tudi nase. Če se boš preveč razdajala, te bo fant pričel izkoriščati. Daj mu vedeti, da ti pomeni vse, ampak da se mora zate boriti in te tudi on kdaj pocrkljati. Si zelo komunikativna in iznajdljiva oseba, kar pa fantom prija, saj ne marajo deklet, ki dramatizirajo, ampak se v življenju tudi kdaj same znajdejo.

Leva
Levinje so rojene za ljubezen in strast. Že to, da je njihov glavni element ogenj ti pove vse. Ko se levinja zaljubi, je ne moreš ustaviti. Za ljubezen se namreč bori na vso moč. Kar je njeno je njeno in to bo branila in čuvala. Je iskrena, vdana in požrtvovalna. Za vse to pa pričakuje pozornost svojega partnerja. Ne moremo mimo dejstva, da si levinje želijo biti v središču pozornosti, kar pa imajo fantje radi, saj jim prija, da je njihova punca opažena in nekaj posebnega, a vendarle rezervirana samo zanj. Smo te dobro opisali?

prejšnji članek
Najboljše skupinske plesne točke serije Mame, otroci in ples
Obsedena!
Najboljše skupinske plesne točke serije Mame, otroci in ples
naslednji članek
Liam Hemsworth sredi nove romantične komedije
Obsedena!
Liam Hemsworth sredi nove romantične komedije
Preberite tudi