sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Še nimaš vseh daril?

20. 12. 2015; 02.00
Avtor: K.M.
unwanted-christmas-presents-ebay-sell-gumtree
Morda ti pomagajo naši predlogi.

Prazniki so že tu in en dobri mož je že obdaroval. Si že nakupila vse, so darila za prijateljice že zavita, je darilo za mati že pod smrečico, sestrinega še skrivaš pred njo? Ne? Zato pa imaš tu najstnico, ki je zate pripravila nekaj predlogov, ki ti bodo zagotovo pomagali.



Seveda se zavedamo, da denarja nimaš veliko, zato moraš o vseh darilih dobro premisliti. Odlična izbira so kakšni doma narejeni kupončki, na katere napišeš, kaj vse boš naredila, starši pa jih bodo tekom leta izkoristili. Vendar pozor, ne smeš napisati, da boš pomila kopalnico, ko pa mati izkoristi kuponček, ti najdeš vse možne izgovore, zakaj tega ne boš naredila. Napisanega, se moraš držati. 

Knjiga je vedno lepo darilo. Ne glede na to, koga boš obdarila, dobre in primerne knjige bo ta oseba vedno vesela. V slovenskih knjigarnah najdeš neverjetni izbor vseh svetovnih uspešnic, zabavnih knjig in tistih bolj strokovno usmerjenih. Če obdaruješ prijateljico, pomisli na to, kaj bi rada brala ti. Za materino darilo pokukaj v njeno knjižno polico, sestro povprašaj po dobri knjigi ...



Našli pa smo še ene super izdelke, ki so nas navdušili. Gre za Plantersovo lepotno linijo, ki poleg kvalitetnih izdelkov ponuja tudi dovršen dizajn. Seveda, po zelo prijaznih cenah. Maskara Natural & Young je nastala zaradi potrebe po edinstvenem izdelku za ustvarjanje gostejših in daljših trepalnic. Še posebej je primerna za redke trepalnice brez volumna. Tu pa je še obnovitvena krema Natural & Young Planters  Ni le nadvse kakovostna, temveč je tudi prava modna prijateljica.
Kakovostna vsebina, ki obnavlja tvojo kožo, je namreč zapakirana v lično kovinsko embalažo.
Tako je namenjena vsem modnim navdušenkam, ki prisegajo na naravno kozmetiko.

Že veš, kaj boš kupila?



prejšnji članek
Kaj to pomeni za njiju?
Obsedena!
Kaj to pomeni za njiju?
naslednji članek
Lahko se pohvali z lastno kolekcijo
Lepotičenje
Lahko se pohvali z lastno kolekcijo
Preberite tudi