902468_105-pred-oradami
Svet24.si

Školjkarjem ogromno škode povzročajo požrešne orade, ki popolnoma opustošijo školjčišča

1715359556-dsc04278-1715359333876
Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za nezadovoljne s SDS je nejasen, meglen." #video

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Zaljubljena v barabo

1. 8. 2017; 02.00
Avtor: K.M.
they-re-not-marriage-material_7-reasons-not-to-fall-in-love-with-a-bad-boy
Kaj storiti?

Niso vsi fantje popolni in niso vsi popolni zate. Velikokrat se ti bo pripetilo, da se boš vsaj zagledala v napačnega, zgodi pa se ti lahko tudi, da se boš v takšnega zaljubila. Že dolgo velja, da lepa dekleta ljubijo barabe. Si med njimi? 

Baraba
Tu so torej tudi tisti fantje, ki so označeni z besedo 'baraba'. Na koncu jih lahko razdelimo v dve skupini. Eni so res barabe, za druge pa tako mislijo predvsem tvoji starši. Prvih bi se morala izogibati, predvsem če počnejo stvari, ki jih ti ne podpiraš. Seveda moraš od njih zbežati, če veš, da so vsa svoja dekleta prevarali, da so se do njih grdo obnašali, jih žalili … Če so barabe samo zaradi ocen v šoli, si lahko ti tista, ki jim pomagaš do višjih, ampak, pazi, ne sme te izrabljati za pisanje seminarskih nalog in delanje domačih nalog.
Potem pa so tu še tiste barabe, ki so v resnici zelo prijetni fantje, a tvoji starši mislijo, da ni tako. Zdaj bo sledilo veliko razočaranje. V to skupino barab se bodo pri tvojih starših uvrščali popolnoma vsi fantje. Obupala? Nikar! Ta fant sploh ni tako zelo napačna izbira, samo z zvezo se boš morala spoprijeti nekoliko drugače. Svoji družini ga moraš predstaviti in jo nanj navajati. Žal bo nekoliko več dela in spoprijela se bosta s številnimi preprekami. Že zdaj te opozarjamo, da so možni številni prepiri na obeh straneh in da se boš morala za to ljubezen zelo boriti. Ampak če je govora o tisti pravi, potem je vredno. Verjemi!

prejšnji članek
Napake, ki jih počneš pri vadbi
Obsedena!
Napake, ki jih počneš pri vadbi
naslednji članek
5 korakov do zvezdniškega videza!
Lepotičenje
5 korakov do zvezdniškega videza!
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska