sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Moj life
 

To o tebi razkriva tvoje astrološko znamenje

24. 2. 2016; 12.00
Avtor: Ana K.
Woman-Fear-iStock_000021076274Medium-copy
Preveri, česa se najbolj bojiš.

Kot ti je že znano, lahko tvoje astrološko znamenje o tebi pove zelo veliko. Tokrat razkrivamo, česa naj bi se določeno znamenje najbolj balo. Saj veš, da imamo vsi določene strahove, vseeno pa obstajajo prav določeni, ki se pripisujejo ljudem, ki pripadajo istemu znamenju. Preveri, če to drži tudi zate.

Kozorog: Najbolj te je strah pred ne uresničitvijo ciljev, ki si si jih zastavila. To kar si si zadala, moraš torej izpolniti. Prav tako pa se bojiš, da bi imeli drugi slabo mnenje o tebi, saj želiš na okolico narediti, kar se da najboljši vtis.

Vodnar: Če si vodnarka, potem veš, da si želiš biti edinstvena. To pa lahko dosežeš tako, da izraziš svoj talent. Zato se bojiš, da bi ti bilo to preprečeno. Prav tako pa te je strah, da se ne bi dovolj dobro izkazala v šoli in bi tvoje mesto nadomestila kakšno sošolka z boljšimi ocenami.

Ribi: Riba se najbolj na svetu boji zavrnitve ljubljene osebe. Vse bi naredila za lepe družinske in partnerske odnose, seveda pa v zameno pričakuje enako.


Oven: Si po horoskopu ovnica? Potem veš, da ne maraš biti v zadregi. Sovražiš, če te nekdo spravi v neprijeten položaj, ko se ti zaradi tega okolica prične posmehovati. Tvoj največji strah je torej ta, da bi se ljudje iz tebe delali norca.

Bik: Bikica se boji, da bi jo oseba, ki jo ljubi, ljubila manj kot ona njo. Želi biti cenjena in ljubljena. Njen največji strah je ta, da bi se zaljubila v napačnega fanta.

Dvojčka: Dvojčka je strah, da bi nekdo omajal njegovo svobodo. To znamenje hrepeni po kreativnosti in ustvarjalnosti in ne želi, da ga kdo omejuje. Boji se prepovedi in pravil.

Rak: Si rakica? Potem veš, da je tvoj največji strah ta, da bi se komu od tvojih bližnjih kaj zgodilo. Si zelo družinska oseba in tega ne bi prenesla.


Lev: Levinja ne prenese prav nobenega poraza. Torej se levinja najbolj na svetu boji tega, da bi bila slabša kot drugi. Seveda pa tudi ne bi prenesla tega, da ji oseba, ki si jo je izbrala in se ji popolnoma predala, ne bi vračala ljubezni na ta način kot si je to sama zamislila.

Devica: Devica se boji nereda in neorganiziranosti. Če si devica, potem veš, da če kaj sovražiš, sta to kaos in zmeda. Najbolj se bojiš nenapovedanega testa in spraševanja, ker se ne moreš dovolj dobro in intenzivno pripraviti.

Tehtnica: Tehtnica si želi družbe, zato je njen največji strah, da bi kdaj ostala čisto sama. Boji se samote in tišine, zato neprestano hodi ven, med ljudi.

Škorpijon: Škorpijon se boji izdaje. Če si škorpijonka verjetno veš, da si zelo nezaupljiva oseba in ravno to je največji povod za tvojo bojazen.


Strelec: Si strelka? Za tebe velja, da si zelo zvesta in predana, če je nekdo predan tebi. Bojiš pa se, da bi drugi tvojo dobroto izkoristili in bi bila ti zaradi tega kasneje razočarana. Ne maraš nakladačev in postavljačev. Bojiš se, da bi se s prevaro okoristili, ti pa bi tako ostala na cedilu.

prejšnji članek
Ali so device sploh še v ''modi''?
Moj life
Ali so device sploh še v ''modi''?
naslednji članek
Želi jo pokazati
Obsedena!
Želi jo pokazati
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija