sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Tega samska dekleta nočejo slišati

13. 3. 2016; 03.00
Avtor: Ana K.
noise-cringe-woman-stock-today-150903-tease_528722dee6d0bba151ca8149c2e14455

Tega samskim dekletom raje ne govori.

Preveri, katere so to.

Si samska? Imaš tudi ti takšne prijateljice, ki se v tvoj samski stan neprestano vtikajo in ti stalno polnijo glavo z raznoraznimi nasveti, kako osvojiti fanta, kakšne napake počneš in kakšna bi morala biti? To jim moraš povedati, da te moti. Če pa si se slučajno prepoznala v vlogi prijateljice, ki daje nasvete svoji samski prijateljici pa bodi pozorna, da ji ne rečeš sledečih stavkov.

''Bolj delaj na videzu''
Tvoja prijateljica je takšna kot je in tako jo mora njen bodoči princ sprejeti. Kaj ji bo pomagalo, če se bo naličila in naredila iz sebe nekaj kar v resnici ni, če se bo po nekaj časa zveze potem fantu pokazala v pravi luči in mu morda to ne bo všeč? Naj jo spozna takšno kot je in se v takšno tudi zaljubi.

''Imaš previsoke kriterije''
Njeni kriteriji so njena stvar. Če si želi fanta, ki ima modre oči in temne lase ter je priden v šoli, je to njena stvar. Bolje je, da hodi z nekom, ki si ga izbere sama, kot z nekom, ki ji ga boš izbrala ti in bo na koncu zaradi tega nesrečna.

''Pomagala ti bom''
Povej nam, kako bi bilo tebi, če bi ti tvoja prijateljica rekla, da ti bo poiskala fanta? Verjetno bi te to prizadelo in bi se počutila nesposobno. Pusti jo, da si sama poišče svojo sorodno dušo. Si pomislila na to, da ji to v tem trenutku niti ni prioriteta in da uživa v samskem stanu?

prejšnji članek
Ali lahko menstruacijo prestavim?
Moj life
Ali lahko menstruacijo prestavim?
naslednji članek
Za lepo oprsje se moraš potruditi
Lepotičenje
Za lepo oprsje se moraš potruditi
Preberite tudi